Selçuk Tepeli'nin eşi kim? Selçuk Tepeli kimdir kaç yaşında boyu kaç Göçmen mi? Selçuk Tepeli annesi babası nereli? Sizin için araştırdık...

İnternet kullanıcıları, Selçuk Tepeli'nin kariyeri ve özel hayatı hakkında bilgi sahibi olmak istiyor.

Peki Selçuk Tepeli'nin eşi kim? Selçuk Tepeli kimdir kaç yaşında boyu kaç Göçmen mi? Selçuk Tepeli annesi babası nereli? İşte detaylar...

Serena Williams Kimdir? Williams'in Damga Vuran Hikayesi Nedir? Serena Williams Kimdir? Williams'in Damga Vuran Hikayesi Nedir?

SELÇUK TEPELİ KİMDİR? Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olan Tepeli, yüksek lisansını Avrupa Birliği ve Avrupa'da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine yaparak akademik birikimini de pekiştirdi.

Selçuk Tepeli

Aktüel ve Newsweek Türkiye dergilerinde yayın yönetmenliği yaptıktan sonra, Habertürk TV'de genel yayın yönetmenliği görevini üstlendi. Burada Ceyda Karan'la birlikte "Eksen" adlı programı sunarken, "Gün Başlıyor" programının da başarıyla moderatörlüğünü üstlendi.

2020 yılında, FOX Ana Haber'in sevilen sunucusu Fatih Portakal'ın ayrılmasıyla yeni bir dönem başladı. Habertürk TV'deki görevinden ayrılan Selçuk Tepeli, FOX Ana Haber'in yeni sunucusu olarak atandı ve 7 Eylül 2020'de programı sunmaya başladı.

Evli ve iki çocuk babası olan Selçuk Tepeli, çok iyi derecede İngilizce, Fransızca ve İspanyolca bilmektedir.

Metin Akdülger'in Sevgilisi Cansu Akın kimdir? Cansu Akın kaç yaşında ne iş yapıyor? Metin Akdülger'in Sevgilisi Cansu Akın kimdir? Cansu Akın kaç yaşında ne iş yapıyor? SELÇUK TEPELİ KAÇ YAŞINDA? Selçuk Tepeli 1974 yılında dünyaya gelmiştir ve 2024 yılı itibarıyla 50 yaşındadır.

SELÇUK TEPELİ NERELİ? SELÇUK TEPELİ GÖÇMEN Mİ? Selçuk Tepeli İstanbul'un Silivri ilçesinin Beyciler köyünde doğmuştur. Bilindiği kadarıyla Selçuk Tepeli göçmen değildir.

SELÇUK TEPELİ EŞİ KİM? Selçuk Tepeli, Ayşenur Tepeli ile evlidir. İletişim Fakültesi mezunu olan Ayşenur Tepeli, evliliği öncesinde çeşitli basın kuruluşlarında çalışmıştır fakat evlenip doğum yapmasının ardından çalışmamayı tercih etmiştir.

Editör: Kader GÜL