Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrenci kulüplerinin yöneticileriyle bir araya gelerek öğrencilerin ihtiyaç ve sorunlarını dinledi. Söyleşi etkinliği, Erzincan Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik İnovasyon Merkezi'nde gerçekleşti. Vali Aydoğdu, öğrencilerin fikirlerini, ihtiyaçlarını ve sorunlarını dinleyerek onlarla istişarelerde bulundu.

Vali Aydoğdu, gençlerin enerjisinin, toplumun ışığı olduğunu belirterek, onlarla bir arada olmaktan gurur duyduklarını ifade etti. Gençlerin, inovasyonun geleceğini şekillendiren mimarlar olduğunu vurgulayan Vali Aydoğdu, gençlerin enerjisi ve fikirleriyle dolduklarını söyledi. Ayrıca, gençlerin hayallerini gerçekleştirebilmeleri için ellerinden gelen desteği sağlamaya hazır olduklarını ifade etti.

Bella Hadid Kimdir? Bella Hadid'in İlham Veren Yaşam Hikayesi Nedir? Bella Hadid Kimdir? Bella Hadid'in İlham Veren Yaşam Hikayesi Nedir?

Söyleşi etkinliğine Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi (EBYÜ) Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcısı Mehmet Emre Canpolat, Gençlik ve Spor İl Müdürü Volkan Burak Mumcu ve İl Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal gibi önemli isimler de katıldı. Vali Aydoğdu, bu tür etkinliklerin gençlerle daha fazla etkileşim içinde olmalarını sağlayarak geleceğe daha iyi bir şekilde ilerlemelerine yardımcı olduğunu belirtti.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi öğrencileri, Vali Aydoğdu'nun önderliğinde gerçekleşen bu etkinlikte görüşlerini, önerilerini ve beklentilerini paylaşma fırsatı buldular. Vali Aydoğdu ve diğer yetkililer de öğrencilerin dilek ve taleplerini dikkatle dinleyerek ileriki çalışmalarda göz önünde bulunduracaklarına dair söz verdiler. Bu tür etkinlikler, yerel yöneticilerin gençlerle daha yakın bir ilişki kurmalarını ve gençlerin toplumda daha fazla söz sahibi olmalarını teşvik ediyor.

Editör: Çetin KEYDAL