Bella Hadid, Los Angeles'ta 1 Ocak 1996'da dünyaya gelmiştir. Annesi Hollandalı, babası ise Filistinlidir. Ailesi kendisini Müslüman olarak tanımlamaktadır. Bella'nın büyük kız kardeşi Gigi Hadid ve erkek kardeşi Anwar Hadid, ayrıca babasının önceki evliliklerinden üç üvey kardeşi bulunmaktadır. Bella, binicilik yapmaktan büyük keyif almaktadır ve 2016 Rio Olimpiyatları'na katılmayı umut etmiştir, ancak Lyme hastalığı nedeniyle bu hedefinden vazgeçmek zorunda kalmıştır.Bella Hadid

2014 sonbaharında Parsons Tasarım Okulu'nda fotoğrafçılık eğitimine başlayan Bella, daha sonra IMG Models ile anlaşarak okulu bırakıp modellik kariyerine odaklanmıştır. Modellik kariyerinin yanı sıra moda fotoğrafçılığı ve oyunculuk gibi alanlarda da ilerlemek istemektedir. Güzel model, çeşitli şehirlerde düzenlenen ünlü markaların defilelerinde boy göstermiş ve Vogue, V, Elle gibi moda dergilerinde yer almıştır.

Süleyman Soylu Kimdir? Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Hayatı ve Başarıları Süleyman Soylu Kimdir? Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Hayatı ve Başarıları

Bella Hadid'in ailesi oldukça kalabalıktır. Anne ve babalarının önceki evliliklerinden toplamda yedi kardeşi bulunmaktadır. Annesi Yolanda, ünlü Kanadalı yapımcı David Foster ile evlidir.

IMG Models ile profesyonel modellik kariyerine başlayan Bella, ilk defa 2014 Eylül'ünde New York Moda Haftası'nda podyuma çıkmıştır. Daha sonra Balmain'in 2015 Sonbahar/Kış koleksiyonu için poz vermiştir. Kısa sürede birçok markanın dikkatini çeken Bella, Tom Ford, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Topshop, Burberry, Philipp Plein, Moschino, Missioni, Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi ünlü markaların podyumlarında yer almıştır.Bella Hadid (2)

2015 Aralık'ta Chanel defilesinde ilk kez mankenlik yapmıştır. Markaların yanı sıra dergilerin de dikkatini çeken Bella, Seventeen, Vogue ve Elle gibi dünyaca ünlü dergilerde poz verme fırsatı bulmuştur. Ayrıca 2015 Aralık ayından itibaren çıkmaya başladığı The Weeknd adlı şarkıcıyla olan ilişkisiyle de gündeme gelmiştir.

Eğitim ve Kariyer Bella Hadid, eğitimine Parsons Tasarım Okulu'nda fotoğrafçılık eğitimi alarak başlamıştır. Ancak modellik kariyeri için okulu bırakmak zorunda kalmıştır. Şu anda moda fotoğrafçılığı ve oyunculuk üzerine çalışmalar yapmaktadır.

Modellik Kariyeri Profesyonel modellik kariyerine 2014 yılında IMG Models ile başlayan Bella, kısa sürede birçok ünlü markanın podyumlarında yer almıştır. Balmain, Tom Ford, Diane von Furstenberg, Tommy Hilfiger, Jeremy Scott, Topshop, Burberry, Philipp Plein, Moschino, Missioni, Bottega Veneta ve Marc Jacobs gibi markalarla çalışmıştır.Bella Hadid (3)

Kişisel Hayatı Bella, ünlü şarkıcı The Weeknd ile 2015 yılında ilişki yaşamaya başlamıştır. Ancak ilişkileri zamanla sona ermiştir.

Bella Hadid, sadece güzelliği ile değil, aynı zamanda yetenekleriyle de dikkat çeken bir isimdir. Modellik kariyerindeki başarısı ve çalışmalarıyla adından söz ettiren Bella, gelecekte de moda dünyasında önemli bir yer edineceğe benziyor.

Editör: Kader GÜL