12 Haziran 2024 sabahı, Tekirdağ Çorlu'daki bir genelevde korkunç bir olay yaşandı. Hatip Mahallesi Gündüz Sefası Sokak mevkisinde bulunan genelevde özel güvenlik görevlisi M.S., bahçeye girmek isteyen bir müşteriden kimlik göstermesini istedi. Kimliğini göstermeyi reddeden müşteri ile M.S. arasında tartışma çıktı.

Gerginlik ve Silahlı Saldırı

Tartışmanın alevlenmesi üzerine, müşteri Ç.I. silahını çıkararak özel güvenlik görevlisi M.S.'yi bacağından vurdu. Olay yerinde yaralanan M.S., hemen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Silahlı saldırının ardından olay yerine gelen asayiş ekipleri, saldırgan Ç.I.'yı yakalayarak gözaltına aldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Asayiş ekipleri, olay yerinde detaylı bir inceleme başlattı. Güvenlik kameraları ve görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda, olayın tüm yönleriyle aydınlatılması için çalışmalar sürdürülüyor.

Tekirdağ Çorlu halkı, yaşanan bu üzücü olay karşısında büyük bir şaşkınlık ve endişe içinde. Güvenlik önlemlerinin arttırılması ve benzer olayların yaşanmaması için yetkililerden daha fazla tedbir alınması bekleniyor.

Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı

Olayın aydınlatılması ve suçluların adalet önüne çıkarılması için yetkililerin çalışmaları titizlikle devam ediyor.

Editör: Kader GÜL