1. Haberler
  2. Asayiş Haberleri
  3. Konya’da Polislere Silahlı Saldırı: 2 Polis Yaralandı

Konya’da Polislere Silahlı Saldırı: 2 Polis Yaralandı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Edinilen bilgilere göre, 06 DZ 6051 plakalı çalıntı araç, trafik ışıklarında durduğunda polis ekipleri aracı durdurup içerisindeki şüphelileri gözaltına almak istedi. Ancak, bu sırada şüpheliler polis memurlarına ateş açtı.

Yaralı Polisler Hastaneye Kaldırıldı

Saldırıda 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulanslarla Selçuk Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yaralı polislerden biri dizinden, diğeri ise kolundan yaralandı. Olayın ardından kaçan şüphelileri yakalamak için geniş çaplı bir operasyon başlatıldı ve olay yeri çevresinde çok sayıda polis ekibi görevlendirildi.

Olayı Gören Tanıkların İfadeleri

Olay sırasında araçta bulunan Burak Arslan, trafik ışıklarında beklerken polislerin araca müdahale ettiğini ve şüphelilerin silah çekerek ateş açtığını belirtti. Arslan, polislerin yaralandığını ve şüphelilerin olay yerinden kaçtığını ifade etti. Arslan, yaşanan olayın şokuyla tarlaya doğru kaçtığını da ekledi.

Geniş Çaplı Araştırma Başlatıldı

Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir arama ve soruşturma başlatıldı. Güvenlik güçleri, bölgedeki tüm güvenlik kameralarını inceleyerek şüphelilerin izini sürüyor.

Konya’da Polislere Silahlı Saldırı: 2 Polis Yaralandı
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!