Survivor All Star 2024'ün şampiyonu Ogeday Girişken oldu.

Nefise Karatay ve Ogeday Girişken Büyük Finalde!

Survivor All Star'ın büyük finalinde nefesler tutuldu. İlk finalist Batuhan Karacakaya'nın ardından Nefise Karatay ve Ogeday Girişken de finale yükseldi. Büyük heyecana sahne olan finalde, mücadele kıran kırana geçti.

Nefise Karatay'dan Duygusal Açıklamalar

Finalin ardından Nefise Karatay, Ogeday'a karşı gösterdiği mücadeleyi değerlendirdi. Karatay, "Harika bir sezon geçirdim, harika insanlarla. Bittiği için üzgünüm. Beni destekleyenlerden özür dilerim. Kupa tabii ki de yine hak eden Ogeday'ın oldu. Onun için de mutluyum. Onu çok seviyorum ve tebrik ediyorum." şeklinde duygularını ifade etti.

Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı

Ogeday Girişken'in Mutluluğu

Öte yandan şampiyon Ogeday Girişken de duygularını paylaştı. Girişken, "Çok mutluyum. Nefise bir şampiyon, onunla oynadığım için onur duydum. Bu sene de 2 kere kırılmıştım. Bugün de güzel bir uyku çektim. Kendimi iyi hissediyorum. Bir an önce oyuna çıkmak istiyorum." dedi.

Final Heyecanı Dorukta

Survivor All Star 2024'ün finalinde izleyici katılımı oldukça yüksekti. İstanbul'da gerçekleşen final, Survivor tarihine damga vuracak gibi görünüyor. Ogeday Girişken'in şampiyonluğuyla sonuçlanan final, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edildi.

Editör: Kader GÜL