1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Angelina Jolie: “Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum”

Angelina Jolie: “Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Jolie, Brad Pitt’ten boşanmasıyla ilgili detayları The Hollywood Reporter’a verdiği röportajda paylaştı. Jolie, “Bu şehirde büyüdüm. Boşanma nedeniyle burada olmak zorunda olduğum için buradayım, ancak çocuklarım 18 yaşına geldiklerinde ayrılabileceğim,” şeklinde konuştu.

Kamboçya’da Daha Fazla Zaman Geçirecek

Angelina Jolie, “Büyük bir aileniz olduğunda, onların mahremiyete, huzura ve güvenliğe sahip olmasını istersiniz. Şimdi çocuklarımı büyütmek için bir evim var, ancak bazen burası dünyanın başka yerlerinde gördüğüm insanlık, büyüdüğüm yerden çok farklı,” dedi. Ayrıca, Jolie, Kamboçya’da daha fazla zaman geçireceğini ve aile üyelerini dünyanın neresinde olurlarsa olsunlar ziyaret edeceğini belirtti.

Yakın İlişkiler ve İhanet Üzerine

Röportajda, Jolie’nin yakın ilişkiler kurmakta zorlandığı ifade edildi. Angelina Jolie, “Belki de çok fazla ihanete uğramış biri olduğum içindir,” diyerek bu durumun sebeplerini açıkladı. Ayrıca, “Gerçekten yakın arkadaşlarım yok. Belki de genç yaşta ebeveynimi kaybetmemle ilgilidir. Belki de çok çalışıyorum. Güvendiğim birkaç kişi var ama bunlar yeterli,” şeklinde eklemelerde bulundu.

Shiloh’un Soyadı Değişikliği

Angelina Jolie ve Brad Pitt’in kızı Shiloh’nun babasının soyadını kullanmamak için açtığı dava sonuçlandı. Mayıs ayında 18 yaşına giren Shiloh, mahkemeye başvurarak soyadından “Pitt” ekini çıkardı. Artık “Shiloh Jolie” olarak anılacak.

Venedik Film Festivali’nde “Maria”

28 Ağustos – 7 Eylül tarihleri arasında düzenlenen 81. Venedik Film Festivali’nde Angelina Jolie’nin başrolünü üstlendiği “Maria” filmi büyük bir ilgi gördü. Film, Yunan asıllı soprano sanatçısı Maria Callas’ın hayatını konu alıyor. Jolie’nin Callas’ı canlandırdığı film, festivalde 8 dakika boyunca alkışlandı. Haluk Bilginer’in de rol aldığı yapım, Callas’ın 1970’lerde Paris’teki yaşamını ve derin yalnızlığını ele alıyor.

Brad Pitt ile Karşılaşma İhtimali

Festivalin sanat direktörü Alberto Barbera, Angelina Jolie’nin filmi 29 Ağustos’ta gösterileceğini, Brad Pitt’in ise cumartesi günü Venedik’e varacağını belirtti. Bu durum, Jolie ve Pitt’in festivalde karşılaşmalarının mümkün olmadığını gösteriyor.

Angelina Jolie: “Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum”
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!