1. Haberler
  2. Magazin Haberleri
  3. Burak Berkay Akgül: Kapadokya’daki Çekimler Bana Dejavu Yaşatıyor

Burak Berkay Akgül: Kapadokya’daki Çekimler Bana Dejavu Yaşatıyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kapadokya’da çekimleri devam eden “Güzel Aşklar Diyarı” dizisinde Halil Ergün, Özgü Kaya ve Meltem Cumbul gibi ünlü isimlerle birlikte rol alan Burak Berkay Akgül, dizide ‘Arhan Alaca’ karakterini canlandırıyor. Akgül, Kapadokya’nın kendisi için bir dejavu etkisi yarattığını belirterek, “Kapadokya’da daha önce de çekim yapmıştım. Şimdi tekrar burada olmanın ve bu güzellikler arasında vakit geçirmenin keyfini yaşıyorum.

Arhan Karakteri Üzerine

Akgül, canlandırdığı Arhan karakterini de şöyle tanımladı: “Arhan, Alaca ailesinin en küçük bireyi olmasına rağmen, kendi hayatını ve düzenini kurmuş birisi. Aile, samimiyet ve güven onun için çok önemli. Ancak Deniz’in (Özgü Kaya) gelişiyle birlikte hayatı değişecek ve aile, daha önce hiç görmedikleri bir Arhan’la karşılaşacak.”

Güzel Aşklar Diyarı’nın Hikayesi

“Güzel Aşklar Diyarı”, Kapadokya’nın köklü Alaca ailesinin gizemli ve entrikalarla dolu öyküsünü, iki farklı kültürden gelen Arhan ve Deniz’in aşkı etrafında anlatıyor. Deniz’in Kapadokya’ya sürpriz bir şekilde gelmesi, aile içindeki dengeleri sarsarken, Arhan’ı aşkı ve ailesi arasında sıkışmış bir durumda bırakıyor.

Mahsun Kırmızıgül İmzalı Proje

Yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün üstlendiği ve yapımcılığını Fatih Aksoy’un gerçekleştirdiği “Güzel Aşklar Diyarı”nın senaryosunu Özlem İnci Hekimoğlu ve Nil Güleç Ünsal kaleme aldı. Dizinin oyuncu kadrosu Halil Ergün, Özgü Kaya, Burak Berkay Akgül, Meltem Cumbul, Melis Birkan, Ege Kökenli, Özgür Emre Yıldırım, Ekin Aksoy, Berkan Şal, Ali Başar, İbrahim Dizlek, Miray Kaya, Yankı Ayhan, Yunus Narin, Ersel Şibil, Mustafa Arda Işık, Işıltı Su Alyanak ve Lidya Atlik gibi isimlerden oluşuyor. Ayrıca dizinin müzikleri de Mahsun Kırmızıgül’e ait.

Burak Berkay Akgül: Kapadokya’daki Çekimler Bana Dejavu Yaşatıyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!