Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde, terör örgütü mensuplarının yerleştirdiği el yapımı patlayıcı maddenin patlaması sonucunda İstihkam Astsubay Kıdemli Çavuş Bahadır Rıdvan Talay'ın şehit olduğu bildirildi. Milli Savunma Bakanlığı, olayda bir askerin de yaralandığını belirterek, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadelerine yer verdi.

Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'dan 18 Gündür Haber Alınamıyor: Arama Çalışmaları Devam Ediyor Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'dan 18 Gündür Haber Alınamıyor: Arama Çalışmaları Devam Ediyor

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler de şehit için başsağlığı mesajı yayımlayarak, "Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve milletimize başsağlığı dilerim" dedi.

Şehit Talay'ın Adapazarı ilçesi Güneşler Mahallesi'ndeki babaevine Türk bayrakları asılarak, Kur'an-ı Kerim okunup dua edildi. Bekar olduğu öğrenilen 26 yaşındaki Talay'ın nişan hazırlığı yaptığı bilgisi de paylaşıldı.

Talay'ın cenazesinin yarın Güneşler Merkez Camisi'nde kılınacak namazın ardından defnedilmesi planlanıyor.

Editör: Kader GÜL