İstanbul'da Dev Operasyon: İki Suç Örgütüne Darbe, 29 Gözaltı İstanbul'da Dev Operasyon: İki Suç Örgütüne Darbe, 29 Gözaltı

Üç gündür kayıp olan komşuları Barış Yılmaz'ın cesedi, kullanılmayan asansör boşluğunda bulundu. Olay yerine çağrılan itfaiye, sağlık ve polis ekipleri, Yılmaz'ın hayatını kaybettiğini tespit etti.

Kokunun Kaynağı Ortaya Çıktı

Birkaç gündür apartmanda duyulan kötü koku, bina sakinlerinin dikkatini çekmişti. Kokunun geldiği yere bakan apartman sakinleri, kullanılmayan asansör boşluğunda hareketsiz yatan birini buldu. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, detaylı incelemelerde bulundu.

Olay yeri inceleme ekipleri, cesedin apartman sakini Barış Yılmaz'a ait olduğunu belirledi. Yılmaz'ın cesedi, açık kapısı olan asansör boşluğunda bulundu. İncelemeler sonrası, asansör boşluğuna dolan suyun tahliyesiyle Yılmaz'ın cansız bedeni çıkarıldı. Otopsi yapılmak üzere Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılan Yılmaz'ın kesin ölüm sebebi otopsi sonucunda belirlenecek.

Apartman Sakinlerinin İhbarı

Apartman sakini İbrahim Kahveri, üç gündür apartmanda kötü bir koku aldıklarını ve asansör boşluğuna baktıklarında cesedi bulduklarını ifade etti. Bu ihbar, olayın açığa çıkmasında önemli bir rol oynadı.

Şüpheli Ölüm İçin Soruşturma Başlatıldı

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın şüpheli bulunması nedeniyle geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Hem apartmanda hem de Yılmaz'ın dairesinde detaylı incelemeler yapıldı. Soruşturma süreci devam ederken, olayın tüm detayları inceleniyor.

Bu olay, apartman sakinlerinin dikkatli ve duyarlı davranışları sayesinde ortaya çıkmıştır. Yaşanan bu trajik olay, bölge halkını derinden etkilemiştir.

Editör: Kader GÜL