Yaşamını yitiren genç kadının trenin altından çıkarma çalışmaları devam ederken, olay yerine polis, sağlık ve savcılığa bağlı ekipler sevk edildi.

Seferler Durduruldu, Kalabalıklar Oluştu

Halkalı yönüne olan seferler tek yönlü olarak durdurulurken, olay saatine denk gelen bu durum nedeniyle Marmaray istasyonlarında büyük kalabalıklar oluştu. Ancak yetkililer, Halkalı yönüne olan seferlerin kademeli olarak açılacağını belirtti.

Marmaray'dan Açıklama Geldi

Marmaray yetkilileri tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı: "Saat 18.47’de Marmaray Ayrılıkçeşmesi istasyonunda meydana gelen üzücü bir olay nedeniyle Üsküdar-Feneryolu istasyonları arasında tek hat üzerinden işletilmekte, Marmaray seferleri gecikmeli olarak yapılmaktadır."

Bu tür olayların önlenmesi ve toplumsal farkındalığın artırılması için gerekli önlemlerin alınması büyük önem taşımaktadır. Toplumun her bireyi, çevresindeki insanlara destek olmalı ve böyle trajik olayların yaşanmasını engellemek için gereken hassasiyeti göstermelidir.

Ordu'da Öğretmenin Aracıyla Çarptığı 7 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti Ordu'da Öğretmenin Aracıyla Çarptığı 7 Yaşındaki Öğrenci Hayatını Kaybetti


 

Editör: Kader GÜL