Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'dan 18 Gündür Haber Alınamıyor: Arama Çalışmaları Devam Ediyor Diyarbakır'da Kaybolan 8 Yaşındaki Narin Güran'dan 18 Gündür Haber Alınamıyor: Arama Çalışmaları Devam Ediyor

İzmir'in Urla ilçesinde meydana gelen korkunç olay, iddialara göre, M.E. isimli şahsın kız arkadaşıyla görüştüğünü öğrendiği Cem Hortum'u tüfekle öldürmesiyle sonuçlandı. Olayın ardından M.E., polisi arayarak teslim oldu ve cesedin başında bekleyerek polis ekiplerini bekledi.

Olay, saat 02.30 sularında Neyzen Tevfik Caddesi Atatürk Mahallesi'nde gerçekleşti. Balık çiftliğinde çalışan Cem Hortum, bir hafta önce M.E.'nin kız arkadaşıyla görüşürken görülmüştü. Bu durumu öğrenen M.E., Cem Hortum'u telefonla arayarak konuşmak istediğini belirtti ve buluşmak için sahilde bir adres verdi.

Sahilde buluşan ikili arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. M.E., kavganın şiddetlenmesi üzerine yakınlarda bulunan karavanına giderek av tüfeğini aldı ve Cem Hortum'a iki el ateş etti. Hortum, karnından ve kalbinden vurularak yere yığıldı. M.E., hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak kendini ihbar etti.

Polisin Müdahalesi

Polis ve sağlık ekipleri, M.E.'nin verdiği adrese hızla ulaştı. Ekipler, olay yerine geldiklerinde M.E.'yi yerde yatan Cem Hortum'un yanında beklerken buldu. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Cem Hortum'un hayatını kaybettiği belirlendi. M.E., suç aleti tüfekle birlikte gözaltına alındı.

M.E.'nin İfadesi ve Geçmişi

M.E., polise verdiği ifadede, "Kendisini kız arkadaşımın yanında gördüm. Bu durumu konuşmak için telefonla arayıp yanıma çağırdım. Beni tehdit etti ve bir şey yapacak diye korktum. Tüfekle ateş edip öldürdüm." dedi. Ayrıca, M.E.'nin daha önce de bir kişiyi öldürmek suçundan 16 yıl cezaevinde kaldığı öğrenildi.

Cem Hortum'un Cenazesi

Öldürülen Cem Hortum'un cenazesi, İskele Camii'nde kılınan ikindi namazının ardından Özbek Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Editör: Kader GÜL