Ay Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat, Nebahat Çehre ve Selçuk Yöntem'in paylaştığı birinci bölümü saat 20.00'da, ikinci bölümü ise 21.45'te yayınlanacak.

Yeniden Gösterimle İlgili Detaylar

Dizinin tekrar bölümleriyle ekranlara gelmesi büyük heyecan yaratırken, izleyiciler eski bölümleri tekrar izleme şansı bulacaklar. 'Aşk-ı Memnu', yayınlandığı dönemde olduğu gibi şimdi de izleyicileri ekrana kilitleyecek gibi görünüyor.

Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir? Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir?

İzleyiciler Tarafından Merakla Beklenen Dizi

Kıvanç Tatlıtuğ'un Behlül karakteriyle hafızalara kazındığı dizi, aşk ve tutku dolu hikayesiyle tekrar ekranlara gelerek izleyicileri büyüleyecek. 'Aşk-ı Memnu', unutulmaz sahneleri ve etkileyici oyunculuk performanslarıyla tekrar izleyicilerle buluşacak.

Dizi tutkunlarının heyecanla beklediği 'Aşk-ı Memnu' tekrar bölümleri, Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmaya hazır. Siz de bu heyecana ortak olmak için Kanal D'yi kaçırmayın!

Editör: Kader GÜL