Bilecik Valisi Şefik Aygöl, Pazaryeri ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler sırasında yeni hükümet konağı binası inşaatı ve Kara Mustafa Paşa Camii'nin restorasyon çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Aygöl, ilçeye yaptığı ziyaretlerin ilk ayağında Pazaryeri Hükümet Konağı'nı ziyaret etti. Kaymakam Ahmed Tayyib Kahraman'dan ilçenin genel durumu ve devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı. Daha sonra Pazaryeri Belediyesi'ne geçerek Belediye Başkanı Zekiye Tekin'i ziyaret etti.

Vali Aygöl, temaslarına esnaf ziyaretleriyle devam etti. Yerel esnafla buluşarak sohbet etti ve onların görüşlerini dinledi.

Ardından Kara Mustafa Paşa Camii'nin restorasyon çalışmaları ve Pazaryeri Yeni Hükümet Binası inşaatını inceledi. Bu projelerin ilçenin sosyal ve kültürel dokusuna katkı sağlayacağına olan inancını dile getirdi.

Galip Mendi Kimdir? Mendi Nerelidir? Mendi'nin Mesleği Nedir? Galip Mendi Kimdir? Mendi Nerelidir? Mendi'nin Mesleği Nedir?

Pazaryeri Kültür Merkezi'nde ilçede görev yapan muhtarlarla bir araya gelen Vali Şefik Aygöl, muhtarlık kurumunun demokrasinin temel taşı olduğunu vurgulayarak, "Muhtarlarımız, halkın gözünde devleti temsil ediyorlar ve demokrasimizin temel direklerinden biridir. İnancım odur ki, birlikte iş birliği içinde güzel işlere imza atacağız" dedi.

Muhtarlarla keyifli bir sohbetin ardından hatıra fotoğrafı çektiren Vali Aygöl, Pazaryeri'den ayrıldı. Bu ziyaretler, ilçenin gelişimi ve kalkınması için yapılan önemli çalışmaların yerinde denetlendiği ve yerel halkla daha yakın temasın kurulduğu bir dizi etkinlik olarak değerlendirildi.

Editör: Seniha BESLER