Küçükçekmece'de sabah saatlerinde yaşanan yol tartışması, üzücü bir zincirleme kazaya neden oldu. İki servis minibüsü şoförünün karıştığı tartışma sonucunda araçlar durdu ve bu durum, arkadan gelen diğer araçların da karıştığı bir kazaya yol açtı. Toplamda 3 servis minibüsü ile bir su tankeri karıştığı kazada, 13 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı ve durumlarının ciddi olmadığı bildirildi.

Olayda toplamda 3 servis minibüsü ve bir su tankeri karıştı. Kazada 13 kişi yaralandı ve ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Şoförlerden biri olan Ömer Suiçmez'in ifadesine göre, öncelik verme konusundaki anlaşmazlık durdukları yerde kavga dövüşe dönüşürken, arkadan gelen araçlar kazaya sebebiyet verdi. Yaralıların durumlarının ciddi olmadığı bildirilirken, olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edilerek gerekli müdahaleler yapıldı. Kaza nedeniyle Avcılar istikametinde uzun süreli trafik yoğunluğu yaşandı ancak olay yerinde yapılan çalışmalar sonucunda trafik normale döndü. Kazayla ilgili detaylı soruşturma ise devam ediyor.

Kaza, Küçükçekmece D-100 Karayolu Göl mevkisinde Avcılar istikametinde gerçekleşti. İlk belirlemelere göre, servis minibüsü şoförlerinden biri olan Ömer Suiçmez ile diğer bir şoför arasında trafikte yaşanan öncelik verme tartışması kazanın tetikleyici faktörü oldu.

Konya'da Polislere Silahlı Saldırı: 2 Polis Yaralandı Konya'da Polislere Silahlı Saldırı: 2 Polis Yaralandı

Olay yerine çok sayıda ambulans ve polis ekibi sevk edilirken, kaza nedeniyle trafikte uzun araç kuyrukları oluştu. Ancak kısa sürede müdahale edilerek araçlar kaldırıldı ve trafik normale döndü.

Kazaya karışan şoförlerden Ömer Suiçmez, "Yan yoldan gelirken önümdeki otobüse yol vermedim diye beni sollayıp önümde durdu. Aşağıya indi, beni dövmeye gelirken arkadan araç bana vurdu. İşçi personel servisi çekiyorum. Araçlarda 6-7 tane yaralı var. Ciddi durumları yok ama yaralı hepsi" şeklinde konuştu.

Kazaya ilişkin detaylar güvenlik güçleri tarafından incelenmeye devam ediyor.

Küçükçekmece'de meydana gelen zincirleme kazada, servis minibüsü şoförlerinin yol tartışması sonucunda 13 kişi yaralandı. Sabah saatlerinde D-100 Karayolu'nda Avcılar istikametinde gerçekleşen kazada, 3 servis minibüsü ile bir su tankeri karıştı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere sevk edilirken, kaza nedeniyle uzun araç kuyrukları oluştu. Ömer Suiçmez isimli bir şoför, öncelik verme meselesi yüzünden yaşanan tartışmanın ardından aracının durmasıyla kazanın tetiklendiğini belirtti. Güvenlik ekipleri olay yerinde çalışmalarına devam ederken, trafik normal akışına döndü. Kazaya karışan araçlar çekici yardımıyla kaldırıldı.

Editör: Kader GÜL