Son operasyonlarda, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit edilen 9 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi.

Diyarbakır'da Kayıp 8 Yaşındaki Narin'in Amcası Gözaltına Alındı Diyarbakır'da Kayıp 8 Yaşındaki Narin'in Amcası Gözaltına Alındı

Milli Savunma Bakanlığı, Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 17 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu. Bakanlık, yaptığı açıklamada, "Terörle mücadelemiz etkin ve kararlı şekilde sürüyor. Kahraman Türk Silahlı Kuvvetlerimiz, Irak’ın kuzeyindeki Hakurk ve Pençe Kilit bölgelerindeki 8 PKK’lı terörist ile Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı ve Barış Pınarı bölgelerinde tespit ettiği 9 PKK/YPG'li teröristi etkisiz hâle getirdi." ifadelerine yer verdi.

Bu operasyonlar, Türkiye'nin terörle mücadelesindeki kararlılığını bir kez daha gösteriyor. Güvenlik güçleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak için terör örgütlerine karşı etkili mücadelesini sürdürecektir.

Editör: Kader GÜL