Ahmet Enes Tekin, Talas ilçesinde oturan Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi 5. sınıf öğrencisiydi. 21 Temmuz'da annesiyle hastaneye gittikten sonra bir daha görülmedi.

Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı

Ailenin endişesi üzerine polis arama çalışmalarını başlattı, ancak 13 gün sonra Tekin'in cesedi Tavlusun Mahallesi Derevenk Viyadüğü'nün altındaki dere yatağında bulundu.

Otopsi raporuna göre, Tekin'in ölüm nedeni yüksekten düşme sonucu ağır genel beden travması, kafatası, kafa tabanı, çok sayıda kaburga kırıkları ile beyin doku ve iç organ harabiyeti olarak belirlendi. Ayrıca ceset üzerinde ileri derecede çürüme olduğu ifade edildi.

Otopside herhangi bir ateşli silah, kesici ve delici alet yaralanması veya boğulma belirtileri bulunmadı.

Otopsi sırasında alkol ve uyuşturucu analizi yapılması için iç organ parçaları Adli Tıp Kurumu Ankara Kimya İhtisas Dairesi'ne, kemik doku örneği ise Biyoloji İhtisas Dairesi'ne gönderilmesi önerildi.

Bu olay, genç öğrencinin ölümünün detaylarını ve ailesinin endişelerini içeren bir haberdir.

Kayseri'de yaşanan trajik olayda, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi Ahmet Enes Tekin'in kayboluşu ve sonrasında cesedinin bulunması, büyük bir üzüntü ve merak konusu oldu. 21 Temmuz'da annesiyle hastaneye gitmek üzere evden ayrıldıktan sonra kaybolan Tekin'in 13 gün sonra viyadük altındaki dere yatağında ölü bulunması, ailenin ve kamuoyunun dikkatini çekti.

Otopsi raporu, Tekin'in ölüm nedeninin yüksekten düşme sonucu ağır genel beden travması, kafa yaralanmaları, kaburga kırıkları, beyin doku ve iç organ harabiyeti olduğunu ortaya koydu. Öte yandan, ceset üzerinde ileri derecede çürüme tespit edildi. Otopside herhangi bir suç işaretine rastlanmadı; ateşli silah, kesici ve delici alet yaralanmaları veya boğulma belirtileri bulunmadı.

Ancak otopsi sırasında alkol ve uyuşturucu analizi yapılması önerildi. Bu trajik olay, toplumda büyük bir üzüntü ve merak uyandırmış durumda. Ahmet Enes Tekin'in ailesi ve arkadaşları için büyük bir acı kaynağı olan bu olayın ardındaki nedenler daha fazla aydınlatılmayı bekliyor. Kamuoyu, olayın gizemini çözmek ve ailenin acısını hafifletmek için güvenlik güçlerinin soruşturmasını yakından takip ediyor.

Editör: Egemen KEYDAL