Antalya'da Sokak Ortasında Kavga Ettikleri Kız Arkadaşını Vuran Genç, Sonrasında Kendi Hayatına Son Verdi

Antalya'nın Kepez ilçesinde, Batuhan Cambak (23) adlı genç ile kız arkadaşı Merve Girişmek (25) arasında çıkan tartışma sokakta korkunç bir olaya dönüştü. Tartışma sırasında Batuhan Cambak, üzerinde taşıdığı tabancayı çıkararak kız arkadaşını kafasından vurdu. Ardından kaçmaya başlayan genç, yaklaşık 300 metre ileride başına silahını dayayarak kendini vurdu. Vatandaşların 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralılar olay yerinde yapılan ilk müdahale sonrasında hastanelere kaldırıldı.

Genç kız Merve Girişmek, tüm çabalara rağmen hastanede hayatını kaybederken, Batuhan Cambak da özel bir hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi. Olayla ilgili incelemeler devam ediyor.

Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı Samsun'da Fındık İşçilerini Taşıyan Minibüs Devrildi: 15 Yaralı

Bu tür trajik olaylar, toplumda büyük üzüntü ve endişeye yol açmaktadır. Şiddetin her türlüsünü önlemek için, toplum olarak daha duyarlı olmalı ve bu tür durumların yaşanmaması için çaba göstermeliyiz. Yaşamını yitiren gençlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır dileriz.

Editör: Çetin KEYDAL