Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Dünya ve Paralimpik Rekorunu Kırdı Paris 2024 Paralimpik Oyunları'nda Dünya ve Paralimpik Rekorunu Kırdı

Trendyol 1. Lig'in 7. haftasında, Erzurumspor FK ev sahibi olarak Boluspor'u 1-0 mağlup etti. Maçın hakemleri Ozan Ergün, Oğuz Kağan Çalışır, ve Sabri Öğe'di.Eren Tozlu'nun Kritik Golüyle Erzurumspor FK, Boluspor'u 1-0 Mağlup Etti!Erzurumspor FK'nın sahaya çıkan kadrosu şu şekildeydi:

Mehmet Göktüğ Bakırbaş
Orhan Ovacıklı
Mustafa Yumlu
Mustafa Akbaş
Celal Hanalp
Estralle
Hasan Batuhan Artarslan
Sefa Akgün (Alican dk. 68)
Süleyman Koç (Ufuk dk. 68)
Mikhail Kenro Rosheuvel (Özgür dk. 89)
Eren Tozlu (Yakup dk. 90)
Boluspor'un kadrosu ise şu oyunculardan oluşuyordu:

Çağlar Akbaba
Hakan Bilgiç
Youssouf Oulare
Onur Ulaş
Ercan Coşkun
Mıchel Landel
Oğuz Güçtekin (Kubilay dk. 67)
Adel Battaieb (Berk dk. 67)
Safa Kınalı (Moussit Oko dk. 78)
Joel Kayamba Ngandu (Şeref dk. 78)
Idrissa Camara Guy Lucıen (Furkan dk. 84)
Maçtaki tek golü Erzurumspor FK'dan Eren Tozlu attı, gol 56. dakikada geldi.

Sarı kartlar:

Boluspor'dan Naby Youssouf Oulare ve Hakan
Erzurumspor FK'dan Mustafa Yumlu, Süleyman, Batuhan, Göktuğ
 

dakikada Erzurumspor FK, sağ kanattan gelişen bir atakla tehlikeli bir pozisyon buldu, ancak Boluspor kalecisi Çağlar, Batuhan'ın vuruşunu kornere çeldi.
dakikada Erzurumspor FK, köşe vuruşunu kullandı ve Eren'in vuruşunda savunma meşin yuvarlağı çizgiden çıkardı.
dakikada Boluspor, sağ kanattan geliştirdiği atakta Landel'in vuruşu kalenin yanından dışarı çıktı.
dakikada Erzurumspor FK, Orhan Ovacıklı'nın düşürülmesi sonucu kazandığı serbest vuruşu kullandı. Sefa'nın ortasında iyi yükselen Eren Tozlu, kafa vuruşuyla golü attı ve skoru 1-0'a getirdi.

Erzurumspor FK, bu maçı 1-0'lık skorla kazandı ve üç puanı hanesine yazdırdı.

Maçın önemli anlarından biri, 56. dakikada Erzurumspor FK tarafından kaydedilen gol oldu. Orhan Ovacıklı'nın düşürülmesi sonucu kazanılan serbest vuruşu kullanan Sefa, kale sahası içerisinde yükselen Eren Tozlu'nun kafa vuruşunu ağlarla buluşturarak takımını öne geçirdi.

Maçın hakemleri Ozan Ergün, Oğuz Kağan Çalışır ve Sabri Öğe idi. Maçın seyrine etki eden önemli anlar arasında, Erzurumspor FK'nın 13. dakikada kaleye yönelik tehlikeli bir atak geliştirmesi ve 42. dakikada kullanılan köşe vuruşunda Eren'in vuruşunda savunma tarafından çizgiden çıkartılan top sayılabilir.

Ayrıca maçta sarı kartlar dağıtıldı. Boluspor'dan Naby Youssouf Oulare ve Hakan ile Erzurumspor FK'dan Mustafa Yumlu, Süleyman, Batuhan ve Göktuğ sarı kart gördü.

Bu galibiyet, Erzurumspor FK'nın sezon içindeki performansına olumlu bir katkı sağladı ve takımın lig sıralamasında yükselmesine yardımcı oldu. Maçın sonucu ve oyuncuların performansları, futbolseverler ve takipçiler için büyük bir öneme sahip oldu.

Editör: Egemen KEYDAL