1. Haberler
  2. Spor Haberleri
  3. Stuttgart’ta Hayal Kırıklığı: Eski Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz’ın Sözleşmesi Feshedildi

Stuttgart’ta Hayal Kırıklığı: Eski Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz’ın Sözleşmesi Feshedildi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Genç yaşta Fenerbahçe’de kaptanlık yaparak dikkatleri üzerine çeken Ömer Faruk, 2021-2022 sezonunun başında sarı-lacivertli takımdan ayrılarak Bundesliga ekibi Stuttgart’a transfer olmuştu. Ancak Almanya’da istediği çıkışı yakalayamayan genç oyuncunun Stuttgart’la olan sözleşmesi feshedildi.

Stuttgart kulübü, yaptığı açıklamada Ömer Faruk Beyaz’a hizmetlerinden dolayı teşekkür ederken, oyuncunun kırmızı-beyazlı forma altında sadece beş maça çıktığını ve bu maçlarda gol ya da asist katkısı yapamadığını belirtti. Transferinden sonra sırasıyla Magdeburg ve Hatayspor’a kiralanan genç oyuncu, Stuttgart formasıyla istenilen performansı gösteremedi.

Henüz 17 yaşındayken Fenerbahçe’nin kaptanlık bandını takarak Türk futbolunda önemli bir yere sahip olan Ömer Faruk, Fenerbahçe’den ayrılmadan önce piyasa değeri 650 bin euro olarak belirlenmişti. Avrupa’da kariyer yapma isteğiyle Stuttgart’a bedelsiz olarak transfer olan genç oyuncunun Almanya macerası beklentilerin çok altında kaldı. Stuttgart, bu süreç sonunda Ömer Faruk ile yollarını ayırma kararı aldı ve sözleşmesini feshetti.

Stuttgart’ta Hayal Kırıklığı: Eski Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz’ın Sözleşmesi Feshedildi
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Yazar Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!