Stuttgart'ta Hayal Kırıklığı: Eski Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz'ın Sözleşmesi Feshedildi Stuttgart'ta Hayal Kırıklığı: Eski Fenerbahçeli Ömer Faruk Beyaz'ın Sözleşmesi Feshedildi

Beşiktaş'ın transfer planlarında sürpriz bir gelişme yaşandı! Giovanni van Bronckhorst'un yönetimindeki siyah-beyazlılar, sağ bek pozisyonu için Roma'nın oyuncusu Rick Karsdorp'u transfer etmeyi düşünüyor. Rafa Silva, Gabriel Paulista ve Ciro Immobile gibi isimlerle sözleşme imzalayan Beşiktaş'ın, Jonas Svensson'un ayrılması durumunda Karsdorp için teklif yapacağı bildirildi.

İtalyan basınından Calcio Mercato'nun haberine göre, Rick Karsdorp bu sezon Roma formasıyla 28 maça çıktı ve 3 asist yapma başarısı gösterdi. 29 yaşındaki sağ bek'in sözleşmesi 30 Haziran 2025'te sona erecek ve güncel piyasa değeri 5 milyon euro olarak belirtiliyor.

Ayrıca 2019-2020 sezonunda kiralık olarak Feyenoord'a dönmüştü. Hollanda Milli Takımı'nda da 3 maçta forma giyen deneyimli sağ bek, Beşiktaş'ın transfer gündemine bomba gibi düşen isimlerden biri olarak dikkat çekiyor.

Editör: Kader GÜL