ATV Ekranlarında Heyecan Dorukta

ATV ekranlarının fenomen dizisi Ben Bu Cihana Sığmazam, 26 Aralık Salı akşamı 51. bölümüyle seyirciyle buluşuyor. Oktay Kaynarca, Ebru Özkan Saban, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Burak Çelik ve İsmail Demirci gibi usta isimlerin yer aldığı dizi, aksiyon dolu sahneleri ve dramatik atmosferiyle izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Cezayir Dostu Gardaşov'a Yalnız Bırakmıyor!

Sevilen yapımın 51. bölümünde Cezayir, Gedik Ali ve Koslu'nun hedefi haline gelen dostu Gardaşov'u yalnız bırakmıyor. Cancal'ın ve Berfin'in ihaneti ortaya çıktığında, Cezayir'in aldığı kararlar ve Berfin'in ölümle yüzleşme kararı diziyi bir başka heyecanlı kılıyor.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in Sağlık Durumu Endişe Verdi: Yürümekte Zorlanıyor Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in Sağlık Durumu Endişe Verdi: Yürümekte Zorlanıyor

Gardaşov'a Yapılan Hain Saldırı

Berfin, Cezayir'i öldürmeye karar verir ve Leyla ile baş başa olacakları bir anda onu yakalar. Silahını çeker ve ateşler. Diğer tarafta ise Gardaşov, Süslü'nün silah fabrikasını almasıyla Gedik Ali ve Koslu'nun hedefi haline gelir. Ancak düşmanlık gizli kapaklı, başkalarını kullanarak yapılır.

Gardaşov'un Kararlılığı

Gardaşov, düşmanlarına karşı mücadele ederken Cezayir dostunu yalnız bırakmaz. Onbeşli ve Emina'nın geçmişiyle yüzleşmeleri, Tazıyev'in gölgesinde gerçekleşir. Ateş ve kızı Ada, Elif'in çabalarıyla birbirlerine ısınmaya başlar. Gülcan ise Taziyev'in uyarılarına rağmen Gardaşov'dan uzak duramaz.

Heyecan Dorukta!

Gardaşov'un kararlılığı ve Cezayir'in dostluğu, izleyicilere unutulmaz bir dizi deneyimi sunacak.

Editör: Kader GÜL