Önceki gün, ünlü isimler ve aileleri Türkiye'nin tatil bölgelerinde keyifli anlar yaşadı. Atakan Aslan, eşi Serap Korkmaz ve kızı Zenia ile birlikte Çeşme Çiftlikköy'deki Fun Beach'te görüntülendi. Denizin tadını çıkaran aile, bol bol fotoğraf çekerek eğlenceli bir gün geçirdi.

Aynı gün, Barış Kılıç ve eşi Ayşegül Kılıç da Türkbükü'nde romantik bir gün geçirdi. 17 yıllık mutlu evliliklerini kutlayan çift, iskelenin keyfini çıkarırken, Ayşegül Kılıç, eşini hayranlarından kıskanmadığını belirtti. Barış Kılıç ise uzun yıllardır süren birlikteliklerinin kendisini her zaman mutlu ettiğini dile getirdi.

Müzik dünyasından Çakal ve Deha Bilimlier ise Bendita Türkbükü'nde sahne aldı. Çakal, konser öncesinde denize girip hayranlarıyla buluşurken, Deha Bilimlier yeni çıkardığı cover parçasının başarısını pizza keyfiyle kutladı.

Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları

Diğer yandan, Yunan basketbol takımı Panathinaikos'un baş antrenörü Ergin Ataman ise sezonun yorgunluğunu atmak için Çeşme'yi tercih etti. Fun Beach'te arkadaşlarıyla vakit geçiren Ataman, sıcaktan kaçarak serin suların tadını çıkardı.

Tatilciler, Türkiye'nin güzel sahil bölgelerinde yazın keyfini çıkarırken, ünlü isimler de dinlenip enerji depoluyor.

Editör: Çetin KEYDAL