İsrail'de Netanyahu'ya Karşı Öfke Büyüyor: On Binlerce Kişi Ateşkes İçin Sokaklarda İsrail'de Netanyahu'ya Karşı Öfke Büyüyor: On Binlerce Kişi Ateşkes İçin Sokaklarda

2023 yılında yaşanan Orta Doğu'daki çatışmalara dair bilgiler içeriyor. Hamas'ın İsrail'e yönelik saldırıları ve İsrail'in Gazze'ye karşılık vermesiyle başlayan çatışmaların tırmandığı belirtiliyor. Makalede özellikle Alman dövmeci Shani Louk'un Hamas militanları tarafından öldürülüp soyulduktan sonra "zafer turu" yapıldığına dair görüntülere değiniliyor.

Shani Louk'un 30 yaşında bir dövmeci olduğu ve tatil için bölgeye gittiği belirtiliyor. Ayrıca Louk'un ailesi, genç kadının kredi kartının çalındığını ve bu kartın şu anda Gazze'de kullanıldığını ifade ediyor. Louk'un annesi, en son 7 Ekim'de kızıyla telefonla görüştüklerini ve hala hayatta olabileceğine dair umutlarının olduğunu belirtiyor.Alman Dövmeci Shani Louk'un Dramatik Hikayesi Ortaya Çıktı (1)Makalede, sosyal medyada paylaşılan videolarda yüzü gözükmeyen bir genç kadının Hamas militanları arasında bir kamyonetin arkasında yatarken görüldüğünden bahsediliyor. Bu kadının Shani Louk olduğu teşhis edilmiş.

Çatışmaların başlama sebebi olarak, Hamas'ın İsrail'e "Aksa Tufanı" adıyla başlattığı geniş çaplı saldırılar ve İsrail ordusunun Gazze'ye karşılık vermesi gösteriliyor. Gazze'den İsrail'e binlerce roket atıldığı ve Filistinli silahlı grupların İsrail sınırındaki Beyt Hanun-Erez Sınır Kapısı'na baskın düzenlediği belirtiliyor. Sınır kapısını ele geçiren bu grupların daha sonra İsrail topraklarına girdiği ifade ediliyor. İsrail ordusunun da savaş uçaklarıyla Gazze Şeridi'ne saldırdığı bilgisi veriliyor.

Alman dövmeci Shani Louk'un Hamas militanları tarafından öldürülüp soyulduktan sonra yaşananlar uluslararası dikkati çekmiş durumda. Louk'un ailesi, olayın ardından ortaya çıkan bilgilere dair açıklamalarda bulundu. Özellikle Louk'un kredi kartının çalındığı ve bu kartın Gazze'de kullanıldığı vurgulanmış. Louk'un annesi, en son 7 Ekim'de kızıyla iletişim kurduklarını ve hala umutlarının olduğunu belirtti.

Editör: Kader GÜL