13 Temmuz MasterChef kim kazandı? sorusu da yarışmanın sıkı takipçileri tarafından araştırılıyor. Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu’nun jüriliğini yaptığı MasterChef’te ana kadroya giren ilk yarışmacı geçtiğimiz bölümde belli olmuştu. Peki, MasterChef ana kadroya giren 2. yarışmacı kim oldu? 13 Temmuz MasterChef önlüğü kim giydi?

MasterChef Ana Kadroya Giren İsimler Belli Oluyor

Tv8’in fenomen yarışma programı MasterChef yeni sezonuna başladı. MasterChef’in 13 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 12 yarışmacı bir üst tura yükselebilmek için mücadele etti. Yarışmacılar, şeflerin kendilerinden istediği yemekleri yapmak için ter döktü. Ekran karşısındaki izleyiciler de “13 Temmuz MasterChef kim kazandı?” sorusunu araştırmaya başladı. İşte MasterChef ana kadroya giren 2. isim!

13 Temmuz MasterChef Kazananı ve Önlüğü Giyen İsim

MasterChef’in 13 Temmuz Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde 12 yarışmacı ana kadroya girebilmek için mücadele etti. MasterChef 2024 ana kadroya giren ikinci isim Hakan oldu.

Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları

İlk Önlüğü Giyen Belli Oldu

MasterChef Türkiye 2024'te ana kadroya giren ilk yarışmacı Zeynep seçilmişti. Yarışmanın sıkı takipçileri, her geçen gün daha da heyecanlanan mücadeleleri izlemeye devam ediyor.

MasterChef Türkiye, her sezon olduğu gibi bu sezon da izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Ana kadroya giren yarışmacılar, büyük ödül için kıyasıya bir mücadele sergiliyor. Gelecek bölümlerde hangi isimlerin ana kadroya katılacağını izleyip göreceğiz.

Gelişmeleri takip etmeye devam edin!

Editör: Kader GÜL