Ünlü oyuncu Tuba Ünsal, FMF atağı geçirdi ve hastaneye kaldırıldı. Sevenlerini endişelendiren haber, Ünsal'ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla duyuruldu.

Tuba Ünsal Kimdir?

Tuba Ünsal, Türk dizi ve sinema oyuncusudur. "Ruhsar", "Kara Melek", "Tövbeler Tövbesi", "Ruhumun Aynası", "İçerde", "Aşk 101" ve "Gecenin Ucunda" gibi birçok başarılı projede yer almıştır. Şu anda "Mehmed Fetihler Sultanı" dizisinde Mara Hatun karakterini canlandırmaktadır.

Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in Sağlık Durumu Endişe Verdi: Yürümekte Zorlanıyor Arka Sokaklar'ın Rıza Baba'sı Zafer Ergin'in Sağlık Durumu Endişe Verdi: Yürümekte Zorlanıyor

FMF Atağı ve Hastaneye Kaldırılma

Ünsal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada geçirdiği FMF atağı nedeniyle hastaneye kaldırıldığını ve gece saatlerinde apar topar hastaneye götürüldüğünü belirtti. Bu durumun hayatının en zor gecesi olduğunu ifade eden Ünsal, sağlık durumuyla ilgili detayları takipçileriyle paylaştı.

FMF Hastalığı Nedir?

Bu hastalık genellikle anne ve babadan kalıtsal olarak geçer. Ataklar sırasında döküntü, bağ ağrısı ve ateş gibi belirtiler görülebilir.

Tuba Ünsal'ın FMF atağı geçirerek hastaneye kaldırıldığı haberinin duyulması sevenlerini üzmüştür. Ünsal'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor ve sağlığına kavuşmasını diliyoruz. Hastalık hakkında farkındalık yaratmak ve doğru bilgilendirmek önemlidir.

Editör: Kader GÜL