izespor-Galatasaray maçı, Süper Lig'in 10. haftasında gerçekleşecek. Maç, 28 Ekim Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak ve beIN Sports 1 kanalında canlı yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler şu şekilde:

beIN SPORTS Canlı Yayını

A SPOR CANLI YAYIN

Rizespor: Gökhan, Muhammet, Mocsi, Emirhan, Halil, Olawoyin, Shelvey, Gustavo, Varesanovic, Benhur, Gaich

Galatasaray: Muslera, Boey, Sanchez, Abdülkerim, Angelino, Torreira, Kerem Demirbay, Kerem Aktürkoğlu, Zaha, Mertens, Icardi

GSB Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı: Yüzde 88 Yerleştirme Oranı ile Yeni Rekor GSB Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı: Yüzde 88 Yerleştirme Oranı ile Yeni Rekor

Galatasaray, Süper Lig'de 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlikle toplam 25 puanla ikinci sırada bulunuyor. Lider Fenerbahçe'nin sadece 2 puan gerisindedir. Cimbom, Rizespor maçını kazanarak liderlik koltuğuna oturmayı hedefliyor.

Galatasaray, son 8 Süper Lig maçını galibiyetle tamamlayarak dikkat çekti. Bu seriyi Kayserispor beraberliği sonrasında yakaladı ve Trabzonspor, Gaziantep FK, Samsunspor, Başakşehir, İstanbulspor, Ankaragücü, Antalyaspor ve Beşiktaş'ı mağlup etti.

Fernando Muslera, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Eğer Muslera yarınki maçta sarı kart görürse, takımını Kasımpaşa mücadelesinde yalnız bırakacak.

Bu maç, hem Galatasaray hem de Rizespor taraftarları için büyük önem taşıyor ve heyecanla bekleniyor.


Canlı Maç İzle


Editör: Egemen KEYDAL