Survivor All Star 2024, nefes kesen rekabetiyle ve heyecan dolu anlarıyla seyircileri ekrana kilitlemeye devam ediyor. Bu hafta kırmızı takım, dokunulmazlık oyunlarında yaşadığı zorluklara karşın 4 eleme adayı belirledi. Açlık ve tahammülsüzlüğün arttığı bu ortamda, Survivor All Star'a veda eden ismi merakla bekliyoruz.Survi̇vor Ki̇m Elendi̇

Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları Gelinim Mutfakta'da Altın Bilezikleri Kim Kazandı? 23 Ağustos 2024 Sonuçları

Kırmızı Takımın Zorlu Kararı

Survivor All Star 2024'te haftanın dördüncü dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takım, ada konseyinde gerilimi artırdı. Özgür, yaşanan gerginlik sonrasında rest çekerek kendisini eleme adayı olarak belirlemesini istedi. Konseyde diğer yarışmacılar, bu talebi kabul ederek Özgür'ü günün eleme adayı olarak seçtiler. Bu karar, izleyenleri büyük bir merak içinde bıraktı.

Survivor Ödül Oyunu Heyecanı

Survivor All Star'da her ödül oyunu büyük bir çekişmeye sahne oluyor. Bu hafta oynanan ödül oyununda kırmızı takım, hem açlıkla mücadele etmek hem de moral bulmak adına büyük bir çaba sarf etti. Ancak, 12-8'lik skorla galip gelen mavi takım, hem ödüle hem de çokokrem ödülünün sahibi oldu. Bu sonuç, takımlar arasındaki rekabeti daha da kızıştırdı.

Survivor Eleme Adayları ve İstatistikleri

Survivor All Star'da eleme adayları belirlendikten sonra heyecan bir kat daha artıyor. Bu hafta gitme potasındaki eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti:

  • Turabi vs. Sercan
  • Özgür vs. Bozok

Survivor hayranları, bu eşleşmelerin sonuçlarına odaklandı. İstatistiklere göre, oyun yüzdeleri şu şekilde şekillendi:

  • Sercan: 32
  • Bozok: 39
  • Turabi: 50
  • Özgür: 46Survi̇vor Ki̇m Elendi̇ (2)

Kırmızı Takımdan Beklenmedik Eleme Adayları

Survivor All Star 2024'te bu hafta, kırmızı takım içerisinden beklenmedik isimler eleme gecesi için yarışacaklar. İlk haftalardaki sürpriz isimler, izleyenleri daha da meraklandırdı. Kim elenecek, bu sorunun cevabı Survivor tutkunları tarafından büyük bir sabırsızlıkla bekleniyor.

Geçen Hafta Survivor'da Kim Elendi?

Survivor'da geride bıraktığımız hafta, elenen isim SEDA oldu. Bu olay, yarışmanın hız kesmeden devam ettiğini ve her anın heyecanla dolu olduğunu gösteriyor.

Editör: Kader GÜL