Bu sezon toplamda 9 teknik direktör değişikliği yaşandı. İşte yaşanan değişiklikler:

GSB Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı: Yüzde 88 Yerleştirme Oranı ile Yeni Rekor GSB Yurt Başvuru Sonuçları Açıklandı: Yüzde 88 Yerleştirme Oranı ile Yeni Rekor

RAMS Başakşehir: İlk ayrılık Başakşehir'den geldi. Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı. Yerine Çağdaş Atan getirildi.

Gaziantep FK: Takım Erdal Güneş yönetiminde başladı, ancak ilk 4 haftada puan alamadı. Sonrasında yollar Güneş ile ayrıldı ve Marius Sumudica getirildi.

Mondihome Kayserispor: Çağdaş Atan'dan boşalan teknik direktörlük görevine Recep Uçar getirildi. Uçar, daha önce Ümraniyespor'u çalıştırmıştı.

İstanbulspor: 6. haftanın ardından Fatih Tekke ile yollar ayrıldı. Tekke'nin yönetiminde 4 maçta 2 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşandı.

Yılport Samsunspor: Hüseyin Eroğlu ile yollar ayrıldı. Takımın başına Markus Gisdol getirildi.

Siltaş Yapı Pendikspor: Osman Özköylü ile yollar ayrıldı ve takım geçici olarak Taylan Temel'e emanet edildi.

MKE Ankaragücü: Tolunay Kafkas ile başlanan sezonda, Emre Belözoğlu takımın başına getirildi.

Beşiktaş: Şenol Güneş ile bu sezon istikrar yakalanamadı. 7 lig maçında 4 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet yaşandı. Güneş, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde alınan bir mağlubiyetin ardından görevinden ayrıldı.

Trabzonspor: Nenad Bjelica ile başlayan sezonda, 8 maçta 4 galibiyet ve 4 mağlubiyet yaşandı. Bjelica ile yollar ayrıldı ve Abdullah Avcı getirildi.

Ayrıca Çağdaş Atan, Kayserispor'dan ayrılarak Başakşehir'e döndü. Emre Belözoğlu ise Başakşehir'den ayrılarak MKE Ankaragücü'nün başına geçti.

Editör: Kader GÜL