Ünlü şarkıcı, alkol ve sigarayı bıraktığını duyurdu ve adeta imamlığa adım atıyor gibi görünüyor.

Ortaç, son konserinde alkolsüz bir şekilde sahneye çıkarak değişimini gözler önüne serdi. Seyircisiyle sohbet eden şarkıcı, 30 yıllık alkol ve sigara alışkanlığından kurtulduğunu ve "koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolunda" olduğunu ifade etti. Bu sözler, Ortaç'ın manevi yönde de bir arayış içinde olduğunu gösteriyor.

Sahnedeki dansçıları da "kapatacağını" söyleyen Ortaç, bu yeni imajıyla hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. Sosyal medyada da gündemin zirvesine oturan bu değişim, Serdar Ortaç'ın hayranları tarafından nasıl karşılanacak merak konusu.

Uzun süredir sahnedeki alkollü halleri ve garip açıklamalarıyla gündeme gelen Serdar Ortaç, bu sefer bambaşka bir haberle karşımıza çıktı. Ünlü şarkıcı, alkolü ve sigarayı bıraktığını ve hayatında yeni bir sayfa açtığını duyurdu.

Ortaç, 1 Temmuz'da Aydınlıkevler'de 100. kez sahne alacak. Bu özel konserde seyircilerini şaşırtacak bir değişimle karşılamaya hazırlanan Ortaç, sahneye alkolsüz çıkacağını söyledi.

Bodrum'da Güneşlenen Yeliz Şar Dikkat Çekiyor Bodrum'da Güneşlenen Yeliz Şar Dikkat Çekiyor

"Koyu Bir Alkolikten Bayağı İmam Olma Yolundayım"

Değişiminin sadece alkolle sınırlı kalmayacağını belirten Ortaç, "imam olma yolunda" olduğunu da açıkladı. Sahnede artık dansçı kızlar da kullanmayacağını söyleyen şarkıcı, "30 senedir her gün içtiğim içkiyi ve sigarayı bıraktım. Koyu bir alkolikten bayağı imam olma yolundayım. Yakında bu kızları da kapayacağım. Açıkça söylemem lazım artık depresyonda falan da değilim" dedi.

Ortaç'ın bu ani değişimi hayranlarını şaşırtırken, yeni imajı ve sahnedeki duruşu merak konusu oldu. 1 Temmuz'daki konserde Ortaç'ı nasıl bir değişimin beklediği ise merak konusu.

Editör: Kader GÜL