Eski manken Demet Şener, Tolga Arman'dan evlilik teklifi alarak üçüncü kez nikah masasına oturacak. Bu mutlu haberi sosyal medya üzerinden duyuran Şener, takipçilerinden yoğun ilgi ve tebrik mesajları aldı.

Bodrum'da Romantik Evlilik Teklifi

Yaklaşık 4 yıldır birlikte olduğu Tolga Arman, Şener'e Bodrum Türkbükü'nde romantik bir ortamda evlilik teklifi etti. Tektaşlı yüzük dikkat çeken Şener, mutluluğunu "Dün gece bir takım kutlamalar yapıldı tabii ki" notuyla paylaştığı fotoğraflarda dile getirdi.

Taylor Swift'in Böcek Yutma Olayı: Londra Konserinde Sahnede Yaşanan Komik Anlar! Taylor Swift'in Böcek Yutma Olayı: Londra Konserinde Sahnede Yaşanan Komik Anlar!

"Evlilik Şart Değildi Ama..."

Geçmişte yaptığı açıklamalarda "Evlilik şart değil" diyen Şener, bu sürpriz teklif karşısında mutluluğunu gizleyemedi. İbrahim Kutluay ve Cenk Küpeli ile geçmişte yaşadığı iki evliliği sona ermesine rağmen Tolga Arman ile gönülden bağlı olduğunu her fırsatta dile getiriyordu.

Kutlamalar ve Tebrikler Yağdı

Sosyal medya platformlarında Demet Şener ve Tolga Arman'ın evlilik haberi büyük yankı uyandırdı. Çiftin takipçileri ve sevenleri mutluluklarını dile getiren yorumlar ve tebrik mesajları yağdırdı.

Demet Şener'in Evlilik Geçmişi

Demet Şener, 2005 yılında eski basketbolcu İbrahim Kutluay ile evlenmiş ve bu evliliğinden iki çocuğu olmuştu. 2018 yılında Kutluay'dan boşanan Şener, 2019 yılında iş adamı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Bu evlilik de 2021 yılında sona ermişti.

Editör: Kader GÜL