Faik Öztürk, çocuklarıyla ilgili bilgilere sahip olmak istemediğini ve onların evlerini görmek istemediğini belirtmiştir. Ayrıca, metin Safiye Soyman'ın hayatı, ailesi ve çocukları hakkında da bilgi sunmaktadır.

"Safiye Soyman'ın hayat arkadaşı Faik Öztürk'ün çocuklarıyla ilgili yaptığı açıklamalar gündemi salladı. Öztürk, gözlerden uzak büyüttüğü iki oğlu olduğunu belirtirken, onların evlerinin nerede olduğunu bilmediğini ifade etti. "Nerede oturduklarını bilmiyorum. Görüşüyorum, konuşuyorum ama evlerini bilmem. Gidip görmek istemiyorum, merak da etmiyorum" dedi.Safiye Soyman'ın Hayat Arkadaşından Şok İtiraf! (1)Faik Öztürk, aynı zamanda Safiye Soyman'ın çocukları Harun ve Ümran'la olan ilişkisini de açıkladı. "Beni herkes şen şakrak biliyor, öyle değil. Hayatım çok renkli ama yattığımda sabaha kadar düşünüyorum" diyen Öztürk, "Eşimden ayrıldıktan sonra hem annelik hem de babalık yapan bir insanım. İki oğlumu en iyi şekilde yetiştirmek için uğraştım" ifadelerini kullandı.

Safiye Soyman'ın hayatı da dikkat çeken detaylarla dolu. 1961 yılında Bolu'da Akpınar Mahallesi'nde doğan Soyman, çocuk yaşta görücü usulü evlilik yaparak anne oldu. 13 yaşında evlendirilen ve iki çocuk sahibi olan Soyman, 11 yıl sonra eşi Ziya Akaröz'den boşandı.

Oğlu Harun'un sağlığıyla ilgili yaşadığı zorluklar da hayranlarını derinden etkiledi. Harun Akaröz, bir kas ve sinir hastalığı olan Multiple Skleroz (MS) teşhisiyle yaşamını sürdürüyor. Bu durum, Soyman'ın annelik görevlerini daha da önemli hale getirdi. Harun'un evden çıkarılması ve farklı mekanlara götürülmesi için yardımcılarıyla birlikte çaba sarf eden Soyman, oğluna kendi eliyle yemekler yaparak destek oluyor.

Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı

Safiye Soyman'ın kızı Ümran ise 48 yaşında ve iki erkek çocuk annesi. Ömür boyu sürecek mutlulukları dileyen Soyman, çocuğunun yanında olmanın mutluluğunu paylaştı. Öztürk de, kendi kardeşleri ve Soyman'ın ailesinin kendisi için çok değerli olduğunu belirtti. Ünlü iş insanı, hayatındaki üç önemli kadını sıralayarak, onların olmadığı bir yerde bulunmayacağını vurguladı.

Bu itiraflar, Safiye Soyman ve Faik Öztürk'ün aile hayatlarına dair önemli ipuçları sunuyor. İkisinin de çocuklarıyla olan ilişkileri, onlar için ne kadar kıymetli olduğunu gösteriyor. Bu açıklamalar, magazin dünyasında büyük yankı uyandırdı ve hayranlarını derinden etkiledi."

Editör: Kader GÜL