Eski oyuncu ve son dönemde yaptığı yardımlarla tanınan Umuda Koşanlar Derneği kurucusu Gamze Özçelik, “Ailenin Yeni Üyesi” programıyla tanınan oyuncu Reshad Strik ile dünya evine girdi. Çiftin evliliği, ortak arkadaşlarının sosyal medya paylaşımlarıyla duyuruldu ve geniş bir ilgi gördü.

Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı Bestemsu Özdemir "İnci Taneleri" İçin Sarışın İmajıyla Göz Kamaştırdı

Reshad Strik Kimdir?

1981 yılında Avustralya’nın Canberra şehrinde doğan Reshad Strik, Boşnak kökenli bir ailenin çocuğudur. Avustralya’nın Central Coast bölgesinde büyüyen Strik, gençlik yıllarında sörf ve boks ile ilgilendi. Ulusal bir reklam filminde rol aldıktan sonra, Avustralya Tiyatro ve Sanat Akademisi’ne katıldı. Mezun olduktan sonra “Blue Heelers” adlı televizyon şovunda konuk oyuncu olarak yer aldı.

Türk İzleyicilerinin Gözdesi

Strik, Türk izleyicilerinin de yakından tanıdığı “Filinta” ve “Diriliş Ertuğrul” gibi popüler Türk yapımlarında rol aldı. Bu yapımlardaki performansı ile büyük beğeni topladı.

Evlilik Haberi Sosyal Medyada Gündem Oldu

Özçelik ve Strik’in bu mutlu günü, sosyal medya kullanıcıları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Paylaşımlar kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Gamze Özçelik’in Mesajı

Gamze Özçelik, evlilik haberini duyururken şu ifadeleri kullandı: “Ortak bir yazı daha oldu kardeşim ile. Aynı günde evlenmek de dahil oldu. Ne kadar şükür etsem az… Çok mutluyum aynı zamanda çok da hüzünlü. Orada olmayı çok istememe rağmen nasip olmadı ama kalplerimiz birdi. Rabbim Mekke’ye Medine’ye Afrika kıtasına tüm mazlum coğrafyalara birliktelik, umuda koşmak nasip olsun kıymetlim. Allah iki cihan saadeti nasip etsin. Kördüğüm gibi bir sevgi hanesi nasip etsin. Ağlıyorum ama sevinçten… Ömür boyu mutlu olun.”

Çiftin Mutluluğu

Çifte mutluluklar diler, evliliklerinin her iki taraf için de hayırlı olmasını temenni ederiz. Gamze Özçelik ve Reshad Strik’in bu özel gününü kutluyor, ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Editör: Kader GÜL