Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü'ne Öncü Keçeli atandı. 1978 doğumlu olan Keçeli, 2005 yılında Dışişleri Bakanlığı'nda kariyerine başladı. Washington ve Bakü Büyükelçiliklerinde görev yaptıktan sonra, son olarak Türkiye'nin Birleşmiş Milletler Nezdinde Daimi Temsilciliği'nde Daimi Temsilci Yardımcısı olarak çalıştı.

Dışişleri Bakanlığı Sözcülüğü'ne atanmadan önce, Bakan Özel Müşavirliği'nde Elçi-Genel Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu. Ankara'da farklı birimlerde çeşitli görevlerde bulundu, bu da Bakan Özel Müşavirliği, Müsteşar Özel Müşavirliği, Müsteşar İkili Siyasi İlişkiler Yardımcılığı ve Orta Doğu Genel Müdür Yardımcılığı'nı içeriyordu.

Selen Görgüzel'in Kızı İlknaz Bektaş, Elektronik Sigara Yüzünden Kalp Krizi Geçirdi! Selen Görgüzel'in Kızı İlknaz Bektaş, Elektronik Sigara Yüzünden Kalp Krizi Geçirdi!

Dışişleri Bakanlığı'nda çalışmadan önce basın mensubu ve akademisyen olarak faaliyet gösterdi. Lisans eğitimini ODTÜ Siyaset Bilimi Bölümü'nde, yüksek lisansını ise University of Kent at Canterbury'de uluslararası ilişkiler alanında tamamladı. Ayrıca, Bilkent Üniversitesi'nde siyaset bilimi doktorası yaptı.

Editör: Kader GÜL