Ünlü oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'ın eski eşi Selen Görgüzel'in ilk eşinden olan 25 yaşındaki kızı İlknaz Bektaş, ciddi bir sağlık sorunu yaşadı ve neredeyse hayatını kaybediyordu. Bektaş, elektronik sigara kullanımının ardından kalp krizi geçirerek acil bir ameliyata alındı.

İlknaz Bektaş, geçtiğimiz sabah kalp sıkışması şikayetiyle hastaneye kaldırıldı. Yapılan incelemelerde, göğüs boşluğuna hava sızdığı tespit edildi ve bu durumun kalp krizine yol açtığı belirlendi. Hemen acil ameliyata alınan Bektaş, şu anda iyileşme sürecinde.

Selen Görgüzel, kızının yaşadığı sağlık sorunuyla ilgili şu açıklamalarda bulundu:

Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Yeniden Başlıyor: 2 Bin Personel Görevde Diyarbakır'da Kayıp Narin Güran'ı Arama Çalışmaları Yeniden Başlıyor: 2 Bin Personel Görevde

"HAYATİ TEHLİKE YARATTI"

"Kızım, elektronik sigara kullanımına bağlı olarak ciddi bir sağlık problemi yaşadı. Akciğerlerin dumanı süzememesi nedeniyle kalbin etrafında hava kabarcıkları oluştu. Bu kabarcıklar, kalbin işlevini engelleyecek seviyeye ulaşıp hayatını tehlikeye attı."

"ŞU AN İYİLEŞME SÜRECİNDE"

"Durumun ciddiyeti nedeniyle evladım acilen ameliyata alındı ve Prof. Dr. Çağatay Tezel tarafından başarılı bir müdahale gerçekleştirildi. Şu anda iyileşme sürecindeyiz ve Allah'ın izniyle bu zorlu dönemi atlatacağımıza inanıyoruz. Bu deneyim ışığında, elektronik sigara kullanımının tehlikeleri konusunda herkesi bir kez daha uyarmak istiyoruz. Sağlığınızı riske atmayın."

Editör: Kader GÜL