Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir? Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir?

Kanal D'de yayınlanan Turnike yarışmasıyla sevenleriyle buluşan Erbil, programın başında 7 yıl önce hayatını kaybeden yakın dostu Vatan Şaşmaz'ın sesiyle anons edilince gözyaşlarına hakim olamadı.

Eski dostunu anarak duygusal bir konuşma yapan Erbil, gözyaşları içinde "Vatan Şaşmaz seni unutmadık, unutmayacağız" dedi. Yarışma sırasında yaptığı esprilerle izleyenleri güldüren Erbil, Şaşmaz'ı anarken hüzünlü bir havaya büründü.

Televizyon tarihinin en uzun soluklu yarışmalarından biri olan Turnike'nin yeni sezonunda Erbil'e torunu Elisa da eşlik etti. Sezin Erbil'den olan torunu Elisa, dedesiyle birlikte stüdyoda dans ederek izleyenleri duygulandırdı.

Mehmet Ali Erbil'in duygu dolu dönüşü ve Vatan Şaşmaz'ı anma anları sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Birçok izleyici Erbil'in duygusal anlarına üzüldüklerini ve Şaşmaz'ı özlediklerini dile getiren yorumlar yaptı.

Editör: Kader GÜL