İki yaşındaki oğlu Kurt Efe ile deniz kenarında çekilmiş samimi bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Tatlıtuğ, paylaşımına "Papalina" mesajını düştü.

Tatlıtuğ Ailesinden Babalar Gününe Özel An

Kıvanç Tatlıtuğ ve stil danışmanı eşi Başak Dizer, 2016 yılında Paris'te dünyaevine girmişti. Bu mutlu birlikteliklerinden 2022 yılında oğulları Kurt Efe'yi kucaklarına alarak ailelerini tamamladılar. Tatlıtuğ, genellikle özel hayatını kameralardan uzak tutan biri olarak biliniyor ancak bu özel günde duygularını ve mutluluğunu paylaşmaktan kaçınmadı.

uğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Cevap: "50 Milyon Mu İstiyorsun?" uğçe Tayfur'dan Babası Ferdi Tayfur'a Cevap: "50 Milyon Mu İstiyorsun?"

Papalina Nedir?

Paylaşımında "Papalina" ifadesini kullanan Tatlıtuğ'un bu tercihi merak konusu oldu. Papalina aslında bir balık türüdür. Çoğunlukla sardalya ile karıştırılan papalina balığı, pulları daha ufak ve daha çok olan, solungaç kapakları parlak bir balıktır. Dünya genelinde Norveç ve Portekiz gibi Avrupa sularında, ülkemizde ise Karadeniz, Marmara ve Ege Denizi'nde rastlanır. Yüzeye yakın büyük sürüler halinde dolaşan bu balıklar, bazen dibe yakın da gezebilirler.

Ünlülerden Yorum Yağmuru

Tatlıtuğ'un bu duygusal paylaşımı, sadece hayranlarını değil, aynı zamanda ünlü isimleri de etkiledi. Rıza Kocaoğlu, Sedef Avcı, Cihangir Ceyhan, Hilal Saral, Berk Erçer, Kıvanç Kasabalı ve Caner Erdeniz gibi birçok ünlü isim, Tatlıtuğ'un paylaşımına yorum ve beğenilerle destek verdi.

Babalar Günü'ne özel bu anlamlı paylaşım, Kıvanç Tatlıtuğ'un hem sevgi dolu bir baba hem de mutlu bir aile adamı olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi.

Editör: Kader GÜL