Karaman ANALİG Kız Basketbol Takımı, Isparta'da gerçekleşen 2023 Osman Bayrakdar Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Basketbol Çeyrek Final müsabakalarında gösterdiği üstün performansla takdir topladı. Basketbol antrenörleri Yasemin Karabağ, Ferhat Büyükkoçak, Oğuz Totan ve Fatma Gülten Özdil'in yönlendirmesiyle hazırlanan genç sporcular, çeyrek finalde oynadıkları 3 maçın 2'sini kazanarak yarı finale yükselmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında

Üç gün süren müsabakalar sonucunda grup ikincisi olarak yarı finale yükselen Karaman ekibi, 15-17 Ağustos 2023 tarihlerinde İzmir'de gerçekleştirilecek olan müsabakalarda Türkiye finallerine katılmak için ter dökecek. Bu başarı, Karaman Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali Osman Bebek tarafından da takdirle karşılandı. ANALİG Karaman kız basketbol takımını tebrik eden Bebek, İzmir'de düzenlenecek yarı final müsabakalarında başarılar diledi ve genç sporcuların gelecekteki potansiyelini yürekten desteklediklerini ifade etti. Karaman ANALİG Kız Basketbol Takımı'nın elde ettiği bu başarı, genç yeteneklerin yetiştirilmesine verilen önemin bir göstergesidir.

Editör: Çetin KEYDAL