Sevilen Türk Sanat Müziği sanatçısı Umut Akyürek geçmişe dönerek anılarını canlandırdı. Akyürek, geçmiş yıllardan okul yıllarından sahne kariyerine kadar birçok fotoğraf paylaşmıştı, şimdi ise ailesini hatırladı. 

Umut Akyürek, takipçileriyle koleksiyonunu paylaşarak kuzenleriyle çekilen bir fotoğrafı yayınladı. Ünlü sanatçı, akrabalarıyla uzun bir süredir görüşemediğini ifade ederek duygusal anlar yaşadı. 

Akyürek, resmi paylaştığında, "Bu fotoğrafı Amerika'da yaşayan halamın oğlu Tarkan çekti ve tam kırk yıldır görmediğim için çok duygulandım... Ekranın solunda, genç yaşta kaybettiğim amca oğlum Yusuf Akyürek var, sağ tarafta ise yıllardır görmediğim Almanya'da yaşayan amca oğlum Yalçın Akyürek var. Bu fotoğrafta en fazla 13 ya da 14 yaşındayım. Hayat nasıl da hepimizi farklı yerlere sürüklüyor, gözyaşlarımı tutamıyorum." notunu ekledi. 

Angelina Jolie: "Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum" Angelina Jolie: "Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum"

Herkesin Hayranlık Duyduğu Umut Akyürek Aslında Kim?

Herkesin hayranlık duyduğu Umut Akyürek, aslında bir müzik dahisidir. Türk müzik dünyasının en ünlü isimlerinden biri olan Umut Akyürek, sadece müzik yeteneğiyle değil, aynı zamanda sempatik tavırları ve içten kişiliğiyle de insanların kalbini kazanmıştır. Genç yaşta müzik kariyerine adım atan Umut Akyürek, pek çok başarılı albüme imza atmış ve birçok müzik ödülü kazanmıştır. Kendine özgü tarzıyla Türk halk müziğine yeni bir soluk getiren Akyürek, şarkılarında derin duyguları ve samimiyeti hissettiren bir sanatçıdır. Sözlerindeki anlam yüklü mesajlarını güçlü bir vokal yeteneğiyle birleştiren Umut Akyürek, dinleyicilerine unutulmaz anlar yaşatmaktadır. Yetenekleri ve başarılarıyla herkesin dikkatini çeken Akyürek, müzik dünyasında kısa sürede kendine özgü bir yer edinmiştir. Türkiye'nin gururu olan Umut Akyürek, müzikseverlerin gönlünde taht kurmuş bir sanatçıdır. 

Oktay Ertuğrul Kim? Umut Akyürek ile Umut Ertuğrul Evli mi?

Oktay Ertuğrul, 1972 yılında dünyaya gelmiş bir Türk Halk Müziği sanatçısıdır. Kendisi Elazığ Aydınlar Hedi Köyü doğumlu ve köyünde büyümüştür. Oktay Ertuğrul, Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'ndan mezun olmuş bir İstanbul Teknik Üniversitesi öğrencisidir. Daha sonra TRT sınavlarına girmiş ve TRT'nin sanatçısı olmuştur. Müzik piyasasında yerini Lirik albümüyle 2007 yılında ve Sır albümüyle 2013 yılında almıştır.