Aşkın Film Setinde Kök Salan Mutluluk: Barış Arduç ve Gupse Özay Ailesi, Kızları Jan Asya ile Tatilin Keyfini Çıkarıyor!

Angelina Jolie: "Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum" Angelina Jolie: "Çocuklarımın 18 Yaşına Gelmesini Bekliyorum"

Deliha filminin setinde başlayan aşklarını Temmuz 2020'de nikahla taçlandıran Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, evliliklerini gözlerden uzak yaşamayı tercih ediyor. Bu mutlu birlikteliğin meyvesi olarak dünyaya gelen kızları Jan Asya, 9 Eylül 2022'de hayatlarına neşe kattı. Gupse Özay ve Barış Arduç, bebeklerini sık sık kameralarla paylaşmasa da Arduç'un bebeği tarif edişi, hayranlarının kalbini çalmıştı:

"Karıma aşığım, kızımın karıma benzemesi benim için müthiş bir şey."

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, tatilin tadını çıkarmak üzere bebekleri Jan Asya ile Çeşme'ye gitmişti. Denizle tanışan minik Jan Asya, ebeveynleriyle birlikte keyifli anlar yaşadı. Oyunlar ve gülen yüzlerle dolu anlar sonrasında rüzgarlı hava nedeniyle anne Gupse, Asya'yı korumak adına sahile çıkardı ve onu sıcacık bir havluyla sararak sardı. Gözlemleyenler, bebeklerinin benzerliğine dikkat çekerken bazı sosyal medya kullanıcıları ise "Hem babasına hem de annesine benziyor" yorumunda bulundu.

Editör: Çetin KEYDAL