Salon: Aspire Hakemler: Juan Rivera (Porto Riko), Mirko Jankovic (Sırbistan)

A Milli Erkek Voleybol Takımı, Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen FIVB Challenger Kupası'nın yarı finalinde mücadele etti. Gergin ve nefes kesen maçta, Ukrayna'yı 3-2 mağlup ederek finale yükseldi. Ay-yıldızlılar, gösterdikleri üstün performansla Katar-Şili maçının galibiyle yarın saat 19.00'da finalde karşılaşacak.

Trabzonspor'da Abdullah Avcı Dönemi Resmen Sona Erdi: Alacaklarından Feragat Etti Trabzonspor'da Abdullah Avcı Dönemi Resmen Sona Erdi: Alacaklarından Feragat Etti

Türkiye, Arslan, Burutay, Faik Samet, Adis, Efe, Bedirhan, Volkan (L), Berkay (L) kadrosuyla sahaya çıktı ve mücadelelerini sürdürdü. Ukrayna ise Kovalov, Teryomenko, Synytsia, Plotnyskyi, Semeniuk, Tupchii, Boyko (L) (Shchurov, Kanaiev (L), Yevstratov, Kisiliuk, Shchurov, Poluian) oyuncularıyla zorlu bir mücadele sergiledi.

Ay-yıldızlılar, bu önemli zaferle birlikte turnuvada şampiyonluk elde etmeleri halinde 2024 Voleybol Milletler Ligi'ne katılma hakkı kazanacaklar. Tüm voleybol severler, Milli Takımımızı desteklemek için yarınki final maçında büyük bir heyecanla bekliyor.

Editör: Çetin KEYDAL