Başantrenör Sarunas Jasikevicius, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nin 12. haftasında Türk Telekom’u 99-71 yendiğimiz maçın ardından Fenerbahçe TV’ye açıklamalarda bulundu.

Jasikevicius'un Değerlendirmesi

Litvanyalı başantrenör, galibiyeti değerlendirirken, “Hedeflerimize bu maç adına ulaştık. Monaco maçında süre almayan oyuncular oynadı ve formda tutmak önemliydi. Bundan sonra aynı şekilde formda kalıp hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız.” şeklinde konuştu. Takımın performansını yükseltmek adına stratejik bir tercihle oyuncu rotasyonunu yönettiğini vurgulayan Jasikevicius, gelecek hedeflere ulaşmak için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında

Taraftar Desteği Önemli Bir Silah

THY EuroLeague çift maç haftası öncesinde taraftarların rolüne vurgu yapan başantrenör, “Taraftarlarımızın desteği bizim için çok önemli. Taraftarlarımız bizim için çok önemli bir silah. Onlar salonu doldurunca rakip için ne kadar zor bir yer olduğunu herkes biliyor. Oyuncular tabii ki işlerini yapacak ama onların yardımı da gerekiyor.” dedi. Jasikevicius'un bu sözleri, taraftarların takımın başarısına olan etkisini vurgulayarak, taraftarları önemli bir motivasyon kaynağı olarak tanımlıyor.

Jasikevicius'un stratejik hamleleri ve oyuncuların gösterdiği performans, gelecek maçlara olan umutları artırdı. Takımın, taraftarların coşkusuyla birlikte daha da güçleneceği ve önündeki zorlu EuroLeague haftasına hazır bir şekilde gireceği gözüküyor.

Editör: Kader GÜL