Esentepe Mahallesi'nde AVM Önünde Silahlı Kavga: 2 Yaralı Var! Esentepe Mahallesi'nde AVM Önünde Silahlı Kavga: 2 Yaralı Var!

Ordu'nun Fatsa ilçesinde, Muhammet Ö. isimli şahıs, boşanma aşamasında olduğu eşi Hacer Ö.'nün sevgilisi olduğu iddia edilen azası Özkan Arslan'ı sokak ortasında tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, 24 Haziran 2024 günü saat 10.00 sıralarında Fatsa'nın Hacıköy Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, 4 çocuk babası Muhammet Ö., boşanma aşamasında olduğu eşi Hacer Ö.'nün oturduğu evin önüne gitti. Burada hem akrabası hem de azası olan Özkan Arslan ile karşılaştı. Muhammet Ö. ile Özkan Arslan arasında, Hacer Ö. ile ilişki yaşadığı iddiasıyla tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Muhammet Ö., yanındaki tabancayı çekerek Özkan Arslan'a 8 el ateş etti.

Kurşunların isabet ettiği Arslan, olay yerinde kanlar içinde yere yığıldı. Bölgeye sevk edilen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan Arslan, ambulansla hastaneye kaldırıldı. Maalesef Özkan Arslan, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Olayı gerçekleştiren Muhammet Ö. ise Fatsa Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Muhammet Ö.'nün sorgusu ve olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bu olay, Fatsa'da büyük şok ve üzüntüye neden oldu. Muhtarın, azasını sokak ortasında neden öldürdüğü ise soruşturmanın konusu.

Olayla ilgili şu bilgiler ortaya çıktı:

  • Muhammet Ö., Hacıköy Mahallesi'nde muhtar olarak görev yapıyordu.
  • Hacer Ö. ile Muhammet Ö., boşanma aşamasındaydı.
  • Özkan Arslan, Muhammet Ö.'nün hem akrabası hem de azasıydı.
  • Muhammet Ö., cinayeti tabancayla işledi.
  • Muhammet Ö., olaydan sonra kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı.

Editör: Kader GÜL