Kazadan yara almadan kurtulan küçük bir kız ise olayı dehşetle izledi.

Kaza Gece Saatlerinde Gerçekleşti

Kaza, gece saatlerinde Kayapınar ilçesi Talaytepe Mahallesi Mesut Yılmaz Caddesi'nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Y.E. plakalı minibüs, yolun karşısına geçmek isteyen Ahmet M. (45) ve ağabeyi Mehmet M.'ye (53) çarptı. Kazada Ahmet M.'nin kızı Semanur M. ise yara almadan kurtuldu.

Yaralılar Hastaneye Kalındı

Kazanın ardından olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri ilk müdahaleyi olay yerinde gerçekleştirdikten sonra yaralıları Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Ahmet M. tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, ağabeyi Mehmet M.'nin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Sürücü Gözaltına Alındı

Ahmet M.'nin cansız bedeni otopsi için Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı. Polis kazayla ilgili inceleme başlatırken, sürücü Y.E. gözaltına alındı.

Soruşturma Sürüyor

Kaza ile ilgili soruşturma sürüyor. Sürücünün dikkatsizliği ve aşırı hız gibi unsurların kazaya sebep olup olmadığı araştırılıyor.

Uyuşturucu Baronu Kerim Dağlıoğlu İspanya'da Yakalandı: ARGAY Operasyonu ile Uluslararası Kartel Çökertildi! Uyuşturucu Baronu Kerim Dağlıoğlu İspanya'da Yakalandı: ARGAY Operasyonu ile Uluslararası Kartel Çökertildi!

Kaza sonrası olay yerinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis kazayla ilgili incelemelerini tamamladıktan sonra olay yerindeki bariyerleri kaldırdı.

Kazayla ilgili kamuoyunda geniş bir üzüntü ve tepki oluştu. Yetkililerden kazanın faillerinin en ağır şekilde cezalandırılması ve trafik güvenliğinin sağlanması için gerekli adımların atılması isteniyor.

Editör: Kader GÜL