Yıldızhan, teknesinden denize atlarken boynunu inciterek apar topar hastaneye kaldırıldı.

61 yaşındaki sanatçı, kaza sonrası bir süre boyunluk takmak zorunda kalacak. Kendisini hastaneden oğlu Mustafa Yıldızhan ve yeğeni Umut Balpetek ile birlikte paylaştığı fotoğrafta boyunluk takmış şekilde görmek hayranlarını endişelendirdi.

Snob Magazin'den edinilen bilgilere göre, Yıldızhan teknesinden denize atlarken dengesini kaybederek boynunu incitti. Yaşanan kaza sonrası ünlü türkücü, tatilini yarıda keserek hastaneye kaldırıldı.

Sağlık Durumu

Hastaneden yapılan ilk açıklamaya göre, Yıldızhan'ın boynunda ciddi bir hasar oluşmadığı, ancak bir süre boyunluk takması gerektiği belirtildi.

Kazanın ardından Yıldızhan'a geçmiş olsun dileklerini ileten hayranları, ünlü sanatçının bir an önce sağlığına kavuşmasını dilediler.

Kayseri Olayları: İçişleri Bakanı, 474 Kişinin Gözaltına Alındığını Açıkladı Kayseri Olayları: İçişleri Bakanı, 474 Kişinin Gözaltına Alındığını Açıkladı

İstanbul Teknik Üniversitesi konservatuvar mezunu olan İzzet Yıldızhan, uzun yıllardır Türk halk müziği camiasında önemli bir yere sahip. Dokuz çocuk babası olan sanatçı, son zamanlarda yaptığı evlilikle de gündeme gelmişti.

Editör: Kader GÜL