İkilinin bir araya gelmesiyle film tutkunlarını heyecanlandıran ilk fotoğraflar da ortaya çıktı.

İlk Okuma Provası İçin Buluşma

Güzel oyuncu Hande Erçel ve yakışıklı oyuncu Barış Arduç, başrolünü paylaşacakları "Rüzgara Bırak" filminin ilk okuma provası için bir araya geldi. Filmin romantik bir aşk hikayesini konu alacağı ve çekimlerinin Urla, Alaçatı ve Çeşme'de gerçekleşeceği belirtildi.

İlk Kareler Göz Kamaştırdı

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, filmin yönetmen koltuğunda Engin Erdem'in oturacağı öğrenildi. İki başarılı oyuncunun bir araya gelerek gerçekleştirdikleri ilk okuma provası oldukça keyifli geçti. Bu buluşmanın ardından fotoğraflar da çekildi ve sevenlerini heyecanlandırdı.

Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir? Melis Sezen, Amsterdam'da Türkiye'yi Gururla Temsil Etti! Melis Sezen Kimdir?

Film Hakkında

"Ege Yazıcı (Barış Arduç) ile Aslı Mansoy (Hande Erçel) Yazman Şirketler Grubu'nun iki veliahdıdır. Şirketler grubunun CEO'luğunu yürüten Aslı İstanbul'da, Ege ise Çeşme'de yaşamaktadır. Yıllar sonra bu ikili karşı karşıya gelir. Nedeni de batma tehlikesi yaşayan şirketin geleceğidir.

Yurt dışından sonra Çeşme'de yaşamaya başlayan Ege'nin sörf okulu kurduğu koya dev bir otel yapılmasına izin vermesi, kısa vadede şirketi kurtarmak için en önemli adım olacaktır. Aslı, yönetim kurulunun toplantısının ardından bir maceraya atılır. Şehirli Aslı ile Çeşme'de bir doğa savaşçısı olarak keyifli bir hayat süren Ege yıllar sonra buluşur. Bu başta zıt gibi görünen iki genç, şirketlerine mi, sörf koyuna mı yoksa birbirlerine mi sahip çıkacaklardır?"

Barış Arduç ve Hande Erçel'in başrollerini paylaşacağı "Rüzgara Bırak" filmi, izleyicilere duygusal ve heyecan dolu anlar yaşatacak gibi görünüyor. Heyecanla beklenen bu film için çekimlerin başlaması büyük bir merakla bekleniyor.

Editör: Kader GÜL