G.Saray, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşılaşacak. İlk maçı 3-0 kazandı. 21:00'de Rams Park'ta mücadele edecek. Eğer Galatasaray, Ljubljana'yı elemeyi başarırsa play-off turunda Klaksvik - Molde galibinin rakibi olacak. 306. Avrupa maçına çıkan Galatasaray, 108 galibiyet, 115 mağlubiyet ve 82 beraberlikle sahadan ayrıldı. Teknik Direktör Okan Buruk, Avrupa'daki dördüncü deneyimini yaşayacak.

Bu sezon 4 resmi maç yapan Galatasaray, 2 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Kayserispor'la golsüz berabere kalan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu'nda Zalgiris'i 2-2 ve 1-0'lik sonuçlarla eledi. 3. ön eleme turunda Olimpija Ljubljana'yı 3-0 mağlup etti. Sarı-kırmızılıların UEFA'ya bildirdiği listede, birçok önemli isim yer alıyor.

Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e 5. Transfer: Arda İbrahim Akgün Kiralandı Fenerbahçe'den Fatih Karagümrük'e 5. Transfer: Arda İbrahim Akgün Kiralandı

Galatasaray ve Olimpija Ljubljana arasındaki maçı İtalya Futbol Federasyonu'ndan Marco Guida yönetecek. Maçın hakem kadrosunda Ciro Carbone ve Alessio Berti yardımcı hakemler olarak görev yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Matteo Marcenaro olacak.

Editör: Çetin KEYDAL