Yüzde 100 Devlet Destekli Yeni Tarım Modeli Hayata Geçirildi Yüzde 100 Devlet Destekli Yeni Tarım Modeli Hayata Geçirildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile Destek Programı kapsamında yapılan ödemelerin başladığını duyurdu. Bakan Mahinur Özdemir Göktaş, ihtiyaç sahibi ailelere bu ay toplam 4 milyar lira ödeme yapılacağını belirtti.

Toplamda 72,3 Milyar Lira Destek

Bakan Göktaş, Türkiye Aile Destek Programı'nın bugüne kadar toplamda 72,3 milyar lira destek sağladığını vurguladı. Bu program sayesinde, düzenli sosyal yardımlardan yararlanamayan aileler de desteklenmiş oldu.

Sosyal Yardımların Etkinliği Artırıldı

Gelişen ve değişen hayat koşullarını göz önünde bulunduran Bakanlık, sosyal yardım programlarının etkinliğini artırmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, sosyal yardımlar bütüncül bir şekilde uygulanarak ihtiyaç sahibi ailelere destek olunuyor.

Eşit ve Adil Hizmet Anlayışı

Bakan Göktaş, vatandaşlar arasında hiçbir ayrım yapmadan, eşit ve adil hizmet prensibiyle hareket ettiklerini vurguladı. Toplumun tüm kesimlerine arz odaklı ve erişilebilir hizmet ağı ile ulaşıldığını belirtti.

Türkiye Aile Destek Programı, ihtiyaç sahibi ailelere yönelik önemli bir destek programıdır. Bu program sayesinde, maddi olarak zor durumda olan ailelere destek sağlanarak sosyal yardımların etkinliği artırılmış olacaktır. Eşit ve adil hizmet anlayışıyla hareket eden Bakanlık, toplumun refahı için çalışmalarını sürdürmektedir.

Editör: Kader GÜL