Beşiktaş'ın Süper Lig'de Galatasaray ile karşılaştığı derbide Vincent Aboubakar, siyah-beyazlı formayla çıktığı 100. maçı oynadı. 31 yaşındaki Kamerunlu futbolcu, bu önemli kilometre taşını Galatasaray'a karşı attı. Aboubakar, Beşiktaş formasıyla geride kalan 99 maçta 59 gol ve 14 asistlik etkileyici bir performans sergiledi.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında UEFA Şampiyonlar Ligi'ne 3 Yeni Takım Daha Katıldı: Young Boys, Sparta Prag ve Salzburg Lig Aşamasında

Tecrübeli oyuncu, bu sezon Süper Lig ve UEFA Konferans Ligi'nde 16 müsabakada 11 gol ve 3 asist kaydederek formunu koruyor. Beşiktaş taraftarları, Aboubakar'ın katkılarına ve golcülüğüne olan minnettarlıklarını ifade ediyor.

Vincent Aboubakar'ın Beşiktaş kariyeri boyunca sergilediği bu etkileyici performans, siyah-beyazlı kulüp için önemli bir oyuncu olduğunu bir kez daha gösteriyor. Aboubakar'ın gelecekte de Beşiktaş'ın hücum hattında önemli bir rol oynaması bekleniyor.

Editör: Seniha BESLER