Dizi, pazar akşamları Kanal D'de yayınlanıyor ve son bölümde Mercan'ın kayboluşuyla başlayan olaylar anlatılıyor. Macit'in Ceylin'e kızıyla ilgili söylediği sözler umut veriyor, ancak sonradan Macit'in demans hastası olduğu ve Mercan'ın şapkasının denizde bulunmasıyla umutlar söndü. Dosyaya takipsizlik kararı verilmesi Ceylin'i deliye döndürüyor. İlgaz ve Ceylin arasında derin bir fikir ayrılığı yaşanıyor ve bu durum onları ayrılmaya götürüyor. Bölümün sonunda, Ilgaz'ın Ceylin'i eve bıraktığı sırada kutuda bulunan çocuk kıyafeti büyük bir sürpriz oluşturuyor.Yargı Dizisi 66. Bölümde Heyecan Dorukta! (2)Diziye başrollerde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in yanı sıra Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi birçok usta ve genç oyuncu eşlik ediyor. Dizi, Sema Ergenekon'un senaryosuyla Ali Bilgin'in yönetmenliğinde hayata geçirilmiş.

"Yargı" dizisi merakla beklenen yeni bölümüyle pazar akşamı Kanal D'de izleyicilerle buluşuyor.

Son yayınlanan 66. bölümüyle Ay Yapım imzalı dizi "Yargı", bir kez daha izleyiciyi büyüledi. Dün gece ekrana gelen bölüm, izleyiciyi adeta ekran başına kilitleyerek zirvenin sahibi oldu.

TV8 Canlı Yayın Kesintisiz İzleme Rehberi TV8 Canlı Yayın Kesintisiz İzleme Rehberi

Mercan'ın kayboluşuyla başlayan bölüm, Ilgaz ve Ceylin'in gözyaşları arasında geçen anlarla izleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkardı. Macit'in Ceylin'e dair umut veren sözleri, ardındaki gerçeği öğrenince herkesi şoke etti. Macit'in demans hastası olduğu ve Mercan'ın şapkasının denizde bulunması, umutların söndüğü anlardı.

Ceylin'in çıldırtan kararı, herkesi sarsarak dikkatleri üzerine çekti. Mercan'ın denizde kaybolduğuna inanan herkesin üzerine dosyaya takipsizlik kararı verilmesi, Ceylin'i deliye döndürdü. Ilgaz ile yaşanan fikir ayrılığı da ikilinin ayrılma noktasına gelmelerine neden oldu.Yargı Dizisi 66. Bölümde Heyecan Dorukta! (1)Bölümün finalinde ise Ilgaz'ın Ceylin'i eve bıraktığı sırada yaşanan sürpriz, herkesi şaşırttı. Pascal'ın tepkisiyle açılan kutudan çıkan çocuk kıyafeti, büyük bir gizemi beraberinde getiriyor.

Sema Ergenekon'un kalemi ve Ali Bilgin'in yönetmenliğiyle hayat bulan dizi, başrollerde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'e hayat veriyor. Bu ikiliye Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Arda Anarat, Pınar Çağlar Gençtürk, Nilgün Türksever, Onur Özaydın, Ferit Kaya, Ayşen Sezerel, Seda Türkmen, Ulvi Kahyaoğlu, Özlem Türkay, Müge Bayramoğlu, Çağla Demir, Beren Nur Karadiş, Zeynep Atılgan, Merve Ateş, Gece Işık Demirel, Duygu Serin, Tolga Canbeyli ve Alican Altun Onur Tekin gibi usta ve genç yetenekler eşlik ediyor.Yargı Dizisi 66. Bölümde Heyecan Dorukta!Yargı dizisi, izleyicileri merakla beklenen yeni bölümüyle her pazar akşamı Kanal D'de ekrana geliyor. Bu heyecan dolu hikayeye siz de katılın!

Editör: Kader GÜL